ZMAJ ME JE TRUDNU TUKAO ŠIPKOM I PRETIO SEKIROM! Potresna ispovest Ilijine bivše supruge!

- Ako ga pogledam kako mu se ne svidi, dobijala sam batine. Mnogo me je maltretirao - rekla je Emira Kicin, koja sa učesnikom "Parova" ima ćerku

  • 17

Emira Kicin, koja iz vanbračne zajednice sa Zmajem od Šipova ima petogodišnju ćerku, izjavila je da ju je aktuelni takmičar "Parova" navodno fizički zlostavljao, čak i kada je bila u drugom stanju, piše "Informer"

- Ilija me je brutalno tukao pune četiri godine. Iz čista mira mi priđe i lupi mi šamar. Udarao me je i dok sam bila trudna s našom ćerkom. Ako ga pogledam kako mu se ne svidi, dobijala sam batine. Mnogo me je maltretirao, i on i njegova porodica - rekla je Emira za ovaj dnevni list, i nastavila:

- Jedne noći, oko tri sata, samo se probudio, otkrio me i počeo da me udara metalnom šipkom. Bila sam u u modricama i noga mi je otekla. Tada sam odlučila da ga prijavim - navela je ona, i dodala da je imala još jedno neprijatno iskustvo s njim kada ju je odvukao u šumu:

Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY

- Uzeo je sekiru i krenuo ka meni i bebi. Ja sam ćerki stavila sisu u usta da ne plače. Zatvorila sam oči i molila Boga, jer sam mislila da nam je to kraj. Mahao mi je ispred glave sekirom. Kada sam to preživela, nema kome se nisam obraćala za pomoć. Bila sam više izmorena od prebijanja, tuča, svađe, vređanja - zaključila je Emira koja je na kraju s ćerkom pobegla u Sjedinjene Američke Države.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA