Arman Asante u nastavku "Montevidea" (VIDEO)

Čuveni holivudski glumac priključiće se ekipi koja snima nastavak popularnog srpskog filma na Tenerifama. Asante će tumačiti ulogu američkog menadžera

  • 0

Ekipa drugog dela filma "Montevideo - Bog te video" dobila je veliko pojačanje, pošto je glumačka ekipa popularnog srpskog filma jača za holivudskog glumca Armana Asantea, koji će igrati lik američkog menadžera, koji prepoznaje fudbal kao sport budućnosti i koji želi da od svih igrača napravi tim snova.

U nastavku "Montevidea" naša reprezentacija boravi u Urugvaju, gde treba da nastupi na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Na Tenerifama se, između ostalog, snimaju scene proslave pobede Jugoslavije nad Brazilom te godine. U filmu će pojaviti i novi likovi.

- Dragan me je zvao da se pridružim ekipi pre nekoliko nedelja. Gledao sam film i impresionirao me je. Moj lik je primer muškaraca 30-tih godina. Oni su bili pioniri globalizacije i verovali su da se sport može koristiti kao alternativa za politiku - izjavio je Asante za RTS.

Američki glumac je pohvalio ekipu našeg filma, za koju smatra da je profesionalna i disciplinovana. Asante je inače planetarnu slavu stekao igrajući u čuvenom holivudskom ostvarenju "Kraljevi Mamba", kao i u sjajnom tumačenju lika francuskog vojskovođe Napoleona Bonaparte.

Drugi deo filma "Montevideo - Bog te video" snimaće se na Tenerifama do 9. maja. Ekipa se posle Španije seli u Italiju, a potom u Srbiju i Crnu Goru. Kraj snimanja predviđen je za jesen ove godine.

Intervju sa Armanom Asanteom možete da pogledate ovde.

(izvor: RTS / foto: Screenshot)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA