PANIKA NA FARMI: Kristijanu pozlilo, niko nije znao kako da mu pomogne!

Svi su sedeli za stolom i jeli, a u jednom momentu Kristijan je istrčao iz kuće u dvorište i počeo da povraća

  • 21

Slavska trpeza je prisela Kristijanu, i on je ceo dan povraćao na "Farmi", a ostali učesnici su se uspaničili jer su se uplašili da se otrovao hranom, što znači da i njih može da zadesi isti problem. 

PALO POMIRENJE: Semir: "Da li sam te ikada molio da mi rodiš dete?" Gabrijelin odgovor će vas oboriti s nogu! (VIDEO)

INSTRUKTOR ZA SEKS: Kristijan pokazao koje bi poze imao sa Stanijom (VIDEO)

- Svi su sedeli za stolom i jeli, a u jednom momentu Kristijan je istrčao iz kuće u dvorište i počeo da povraća. Svi su potrčali za njim. Tamara je brzo donela vodu kako bi ga umili, a Nikolina mu je držala glavu. Deset minuta je proveo u dvorištu i bez prestanka je povraćao. Nakon toga vratio se iscrpljen u kuću, a zatim opet izlazio i povraćao. Bilo mu je veoma loše, a ukućani su se malo i uplašili. Rekao je Staniji da sumnja da je pojeo nešto što mu nije prijalo i otrovao se, dok je Maja Nikolić tvrdila da možda povraća na nervnoj bazi. Kada je otišao u zadrugu, koja je angažovala lekara da ga pregleda, konstatovano je da se ipak otrovao hranom. Uključili su mu infuziju, nakon čega se osećao bolje - navodi izvor blizak produkciji koji dodaje da su se ostali farmeri uspaničili, jer su strahovali da su se i oni otrovali hranom, naročito zato što mnogi od njih već danima imaju problem sa prolivom.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA