SMEHOTRES: "Books of knjige" na TV Prva (VIDEO)

Pogledajte TOP 5 skečeva crnogorskih komičara koji će emitovati svoju emisiju "The Books of Knjige: Slučajevi pravde" u četvrtak, 3. maja od 21 čas

  • 0

Prva srpska televizija obradovaće svoje gledaoce novom humorističkom emisijom "The Books of Knjige: Slučajevi pravde". Popularna grupa komičara iz Crne Gore poznata je po svojim urnebesnim skečevima, i pri tom ne štededevši nikoga, od vlasti, televizijskih emisija, pa do javnih ličnosti.

 

Emitovanje "Buksovaca" zakazano je za četvrtak 3. maj, sa početkom u 21 čas na Prva TV.

 

Osim toga, "Buksovci" se bave i muzikom. U svojim pesama ismevaju loše strane ljudskog društva. Pojedine numere sadrže dozu sarkazma, a često pozivaju na borbu protiv narkomanije. Izdali su jedan album pod nazivom "Moja domovina", kao i veliki broj singlova.

 

Članovi "Buksovaca" su: Aleksandar Radunović (Popaj), Veselin Gajović (Gajo), Goran Vujović (Goran) i Zoran Marković (Zoro).

 

Povodom nove emisije, predstavljamo Vam Top 5 njihovih skečeva.

 

"The Books of Knjige" - Popaj i Gajo na kamilama

 

Urnebesni dvojac boravi u Tunisu gde jašu kamile po Sahari i razgovaraju o životu Crnogoraca u ovoj severnoafričkoj državi.

 

 

"The Books of Knjige" - Tom Kruz

 

Mnogi od Vas se sećaju ovog klipa. Gajo tumači ulogu Toma Kruza, koji u limuzini putuje Crnom Gorom, pevajući pesmu Alena Islamovića "Mrtvo hladno" ("Zarila kandže"). Njegovo "muzičko izvođenje" prekida Kruzov poznanik Živojin, koji ga zove telefonom.

 

 

"The Books of Knjige" - Milorad Krušica

 

Milorada Krušicu, mašinskog inženjera bez posla, obilaze ljudi raznih delatnosti kako bi mu ponudili zaposlenje. On ih sve odbija, misleći da hoće da mu isključe vodu. Na kraju skeča dolazi muzičar Mile Knežević, koji mu ne nudi posao, već mu "seče" vodu.

 

 

"The Books of Knjige" - Fudbal uz brdo

 

Jedan klip u vezi sa sportskom tematikom. "Štirovnik" je klub koji igra fudbal uz brdo i pod opterećenjem, a njegovi igrači nose rančeve i kofere kako bi bili u što boljoj formi i kondiciji.

 

 

"The Books of Knjige" - Policijska stanica

 

"Buksovci" simuliraju parodiju ispitivanja u policijskoj stanici na njihov prepoznatljiv način.

 

 

(V. Đ.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA