IMDB: Top lista nedelje - filmovi sa najvećom zaradom! (VIDEO)

Komedija "Razmišljaj kao muškarac" zaradila 60,9 miliona dolara za dve nedelje prikazivanja, "Igre gladi" i dalje u vrhu

  • 0

Na samom vrhu ovonedeljne IMBD liste filmova sa najvećom zaradom našla se komedija "Razmišljaj kao muškarac". Za dvonedeljno prikazivanje u američkim bioskopima film je zaradio 60.9 miliona dolara, dok je samo ove nedelje svoj budžet uvećao za 18 miliona dolara.

Animirani film "The Pirates! Band of Misfits", čijim junacima su Hju Grant i Selma Hajek pozajmili glasove, nalazi se na drugom mestu liste. Za nedelju dana prikazivanja film je zaradio 11,4 miliona dolara.

Drama "The Lucky One" je zaradila nešto manje i sa 11,3 miliona plasirala se na četvrto mesto liste. Neprikosnoven vladar IMBD lista prethodnih nedelja, film "Igre gladi" i nakon više od šest nedelja prikazivanja zarađuje velike svote novca. Naime, film je prethodne nedelje inkasirao još 11,2 miliona dolara, koliko je zaradila i komedija "The Five-Year Engagement".

Za samo četiri dana od američke premijere, akcija "Safe" zaradila je 7,72 miliona dolara, a za isto vreme nešto manje je zaradio i film "The Raven".

Dokumentarac o trogodišnjem šimpanzi koga odgaja čovek za dve nedelje zaradio je 5,5 miliona dolara. Komedija "The Three Stooges" od 13. aprila inkasirala je 37 miliona dolara, a ove nedelje je zaradila još pet i po miliona dolara.

Na začelju liste je horor "The Cabin in the Woods" sa četri i po miliona dolara ovonedeljne zarade. Film je zaradio ukupno 34,7 miliona dolara za tri nedelje prikazivanja u bioskopima Amerike.

(A. V.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA