TV DUEL: Pink duplo gledaniji od Prve!

Finale "Grand festivala" gledao skoro svaki drugi gledalac u Srbiji, TV Pink tokom vikenda bio ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji

  • 2

Televizija Pink je i po najnovijim istraživanjima AGB Nielsena, jedine relevantne agencije za istraživanje TV gledanostu u Srbiji, najgledanija televizija kada su komercijalni emiteri u pitanju. Posebno velika razlika u odnosu na konkurenciju bila je tokom vikenda, a u nedelju je Pink imao čak duplo veću gledanost od TV Prva.

- U petak je sa udelom od 23% TV Pink bila bolja, kako od RTS 1, tako i od drugih komercijalnih emitera. (RTS1 21%, Prva 18%, B92 7%, Avala 3%, RTS2 2%, Happy 2%), a proglašenje pobednika u finalu "Grand festivala" pratio je skoro svaki drugi gledalac u Srbiji, navodi se u saopštenju Pinka.

- U nedelju smo potpuno porazili konkurenciju, navode u Pinku, i dodaju: - Sa udelom od 22%, naš program je imao više nego duplo bolji rezultat od Prve. (RTS1 20%, Prva 10%, B92 8%, Ava 4%, Happy 3%, RTS2 2%). Najgledanija emisija svih televizija bio je "Trenutak istine", odmah iza nje vrhunsku gledanost je imao "Paparazzo lov", kao i emisije "U ringu", "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" i "Nacionalni dnevnik", koji prati u proseku svaki četvrti stanovnik Srbije, navodi se u saopštenju RTV Pink.

(U. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    25. jun 2012 | 17:39

    Lazete sami sebe..Ugasiti Pink!!! Nacija nam otupljuje sa ovom televizijom.

  • eaf

    30. april 2012 | 13:30

    hahahah,duplo gledaniji u Nedelju kad na Prvoj idu 6 repriza,a na Pinku sve same premijere,doduse jeftinih emisija,ali su premijere... U petak je II bio gledaniji od festivala ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA