GRAND POBEDNICI: Dve svadbe i razvod!

 
  • 0

Adil i Dejan Matić se žene, dok Goca Tržan već mesecima doživljava ljubavne brodolome

Izgleda da je ovo pogodan period u životu pevača Adila Maksutovića i Dejana Matića. Osim uspeha na poslovnom planu, pevačima ruže cvetaju i u "privatnoj bašti" . Na Grand festivalu ova dva izvođača imala su najbolje plasirane pesme, a obojicu u predstojećem periodu očekuje venčanje, dok je, za razliku od njih, trećeplasirana na festivalu Goca Tržan u novoj ljubavnoj krizi.

Pobednik ovogodišnjeg Grand festivala Adil pobedu je posvetio svojoj dugogodišnjoj devojci Ani, inače kćerki poznatog pevača Džeja Ramadanovskog.

- Pesmu posvećujem svojoj devojci. Zapravo, čitavu pobedu posvećujem Ani, jer bila je sve vreme uz mene, a mnogo smo naporno radili. I da, ženim se, mislim da je sad pravo vreme za to - rekao je Adil, i najavio veliko slavlje.

Njegov kolega i glavni konkurent na festivalu, Dejan Matić, takođe planira svadbu uskoro, ali i očekuje prinovu. Naime, njegova devojka Jelena Lukić iz Sremske Mitrovice, s kojom je u vezi pet meseci, u drugom je stanju. Kako kaže dobro obavešten izvor, i Dejan uskoro planira svadbu.

- Mnogo je srećan i ovo mu se desilo u pravo vreme! U planu je i venčanje, ali Dejan o svemu nije hteo da priča u medijima. Za ovo znaju samo njegovi najbliži - ispričao je izvor Kuriru.

- Mogli ste i da sačekate nekoliko dana, pa da sve lepo uklopimo sa uspehom na Grandovom festivalu - rekao je novinarima raspoloženi Dejan, ne krijući da se nadao dobrom plasmanu na festivalu.

I dok kolegama dobro ide na svim poljima, Goca Tržan se trenutno mora zadovoljiti samo poslovnim uspehom. Ona je sa kolegom Stefanom Petrušićem osvojila treće mesto i 5.000 evra na Grand festivalu. Ali iza pevačice su buran razvod od Ivana Marinkovića i nedavni raskid od 14 godina mlađeg dečka Radomira Raše Novakovića.

Tržan je nedavno na svom Fejsbuk profilu promenila status iz "u vezi" u "slobodna". O svojoj vezi sa mlađanim bubnjarom Rašom nikada nije javno pričala, ali nije ni demantovala da su zajedno. Paparaci su ih nekoliko puta uslikali kako se ljube i drže za ruke. Pojedini tabloidi su poslednjih dana pisali da je čak i ovoj Gocinoj vezi došao kraj.

(A. V.)

 

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA