SMEJAĆETE SE 3 DANA: Zmaj je OVO ponudio produkciji ako se Gastoz ne vrati u "Parove"!

- Ja sam osam meseci u rijalitiju. Nisam odmarao uopšte. Nije poštena trka do cilja - zavapio je Zmaj

Komentari

  • janko

    27. novembar 2015 | 13:54

    Covek je u pravu. Znaci ako zelis da izadjes iz rijalitija na neko vreme moras nekoga da udaris tacnije izvrsis nasilje pa cete vratiti kad se odmoris.To je poruka koju salju ovima szo gledaju.

  • aaaa

    26. novembar 2015 | 13:42

    Zmaj od Sipova jetset

  • smaraci....

    26. novembar 2015 | 09:49

    Dosta je vise negativne energije!Nece vise niko da gleda ove predstavnike crnog talasa..Zmaja,Zeljka,Jelenu,Ruzicu i naravno Macu!Oni su nam asocijacija,na neku mnogo jeftinu Produkciju...Nekad nas je stamota i gledati toliko prostakluka,na jednom mestu!Gassttoz nije izasao svojom voljom,vec je izbacen a bez ikakvih razloga..Nije dozvolio i podrzao nasilje nad zenom!I zato najboljeg treba obavezno vratiti,a ove poslati kuci,nista nisu pokazali a i sa njima nema zabave,pa sad samo mrace i kvare rijaltiti atmosferu!Mnogo su dosadni i spustaju atmosferu na najnizi nivo..a ne daju mu da se razvije u pozitivnom pravcu,posto tamo jako nedosaje neke drugacije..naravno, pozitivne energije!Cak je taj isti nasilnik ponovo napao zenu,ali ovaj put je Ruzicu udario po glavi,i opet nista!Pa dokle ce nekima nasilje da se prasta..kao sto su Zmaj i Zeljko,a drugi da se rigorozno kaznjavaju!E to je jedina atmosfera koju oni mogu da naprave,atmosferu linca..A to je za gledaoce,znak za promenu tv kanala!I zato da li oni vise vrede ili ocigledno gubljenje tv rejtinga..na njima je da odluce!

  • produkcija..

    25. novembar 2015 | 22:29

    Kako su ovi komentatori ograniceni..boze sacuvaj!Nije tu pitanje da li ucesnici hoce ili nece da udju ponovo u rijaliti,oni jednostavno moraju da ispostuju Ugovor sa tom televizijom,pa da se u odredjenom vremenskom roku,odazivaju na njihove pozive u rijaliti..ako ih pozovu!Tako da vracanje pojedinh ljudi,nije zbog njihovih licnih zelja,vec zbog povecanja rejtinga te televizije,koji je poljuljan..A naravno da je Gassttoz jedan od najboljih i najjacih igraca,koje su imali,uostalom i Pobednik je bio proslih Parova..Tako da se tu ne ispunjava njegova licna zelja,vec on samo ispunjava,vec dogovorene ugovorne obaveze prema toj kuci!Tako je svugde u svetu,kada su ovakvi zabavni formati u pitanju..a sve zbog zastite od konkurencije!Oni su obavezani ugovorom na odredjeni vremenski period,kad moraju da se odazovu Produkciji te tv kuce,a narocito ako to traze gledaoci..od njih!A sve da bi se povecao rejting te tv kuce!Svako odbijanje poziva Produkcije,bi imala za posledicu..negativne konsekvence,po same bivse ucesnike,sto niko ne zeli..Mnogi od njih osecaju i moralnu obavezu prema to kuci,jer su mnogi zahvaljujuci njoj i postali popularni ili prepoznatljivi!Tako da se tu ne pita ni Zmaj,ni Gassttoz..vec iskljucivo samo tv Produkcija,koja sve vidi,smislja i rezira..

  • ipak ce morati..

    25. novembar 2015 | 21:43

    To je kao da biras izmedju Trabanta i Ferarija!Koga vise zanima Trabant Zmaj!On je u poslednje vreme previse nasilan i svaki dan mu je luksuz u vili!Koliko je samo prekrsaja za izbacivanje napravio do sada,pa nista!Pa dokle vise..Obesmislili su ovaj rijalti i tako ga pretvorili u haos!Nema zabave,smeha,sala,sve se svelo na svadje,dreke,vriske i vredjanje..Ljudi su poceli da beze od svega!I zato je vreme da se najbolji vrati..a Zmaju da se zahvale,jer kako je krenulo,ako ovako nastave,ostace samo Produkcija i Zmaj..ali bez gledalaca!Osetio je to Zmaj pa se drzi za Produkciju,ko za sims..Glumi,buni se,vice,vredja,rezira..ali sve je to slabo i nikoga vise ne dotice a i ne zanima,iskreno!Suvisan je,samo nema ko da mu kaze,a morace..ipak!

  • Ines

    25. novembar 2015 | 18:25

    Nema smislaovo stosu uradili da vracaju stare ucesnike postosuse dobro izduvali vani e sad zima nema ludovajnja ajmo u provod u pareve nije fer sprema starim ucesnicima njih 5.treba sad da cekaju uvrede kad udju poz.. od pazarke iz lux...za sve u srbiju moju domovinu...

  • polat

    25. novembar 2015 | 18:24

    gastoz je jedan!

  • cica

    25. novembar 2015 | 16:12

    Sta je Zmaj radio Gasttozzu da se najezis od njegovih prijetnji. Skocio je na njega, mogao je kicmu povrijediti, prijetio da ce ga zaklati na spavanju.Gasttozz ga je mpogao tuziti ali nije htio. Bez Ggasttozza nema shou-a, to se vidi. Sve u aveņu i Zmaj ce se probuditi.

  • Maculjak

    25. novembar 2015 | 15:45

    Tačno je da nije pošteno. Pojedini učesnici izađu, kao izbace ih odmore se, pa ih opet vrate. A glupost je i koliko dugo traje rijaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA