DA LI ĆE POSTATI NAJLEPŠA NA PLANETI? Srpska lepotica Marija Ćetković u Kini na svetskom izboru za mis (FOTO)

- Nadam se najboljem - poručuje srpska misica

  • 4

Marija Ćetković, mis Srbije iz 2014. godine, trenutno se nalazi u Kini, gde će predstavljati našu zemlju na svetskom izbor za mis. Sve je počelo velikom paradom gde su takmičarke dočekane od strane kineskog naroda uz puno osmeha i lepih reči. Devojke su potom imale svečanu večeru dobrodošlice koju je ispratio neverovatan vatromet.

- Smeštene smo u luksuznom kompleksu hotela Beauty Crown 7-Star. Dan je ispunjen mnogobrojnim obavezama, posećujemo škole, obilazimo turisticke destinacije i svuda nailazimo na dobar prijem i gostoprimstvo. Kineski narod jako poštuje takmičenja lepote i na svakom koraku nas dočekuju sa cvecem i aplauzom - rekla je Marija, i nastavila:

Foto: Promo Foto: Promo

- Danas smo snimali video profile o sebi i zemlji iz koje dolazimo, Bila sam ponosna što dolazim iz Srbije , što imam čime da se pohvalim. Istakla sam prirodne lepote, tradiciju, kulturi i sport, poseban aplauz me je pratio kada pomenem Batu Živojinovića, koji je ovde filmska ikona, Novaka Đokovića i Ivanu Španović, mala zemlja velikih ljudi, zavrsila sam svoje predstavljanje. Sve ovo potkrepila sam i videom koji sam spremila i ponela za tu priliku, a koji je postavljen na zvanicnom sajtu Miss World - navodi srpska lepotica i dodaje:

Foto: Promo Foto: Promo

- Družim se sa svim devojkama, a posebno sam bliska sa prvim komšijama, Mis Crne Gore Natašom Milosavljević i Emilijom Rozman, Mis Makedonije. Uskoro nam predstoje takmičenje u sportu u talentu i za top model. Posebno se ocenjuje humanitarni rad koji lično prezentujem predsednici Miss World organizacije. Pobednice u svim ovim discplinama plasiraju se u top 20. Nakon utiska ostavljenog sa članovima žirija pravi se kompletna slika o našem plasmanu - naglasila je ona.

Foto: Promo Foto: Promo

Naša takmičarka po opremnjenosti i spremnosti ne zaostaju za ostalim kandidatkinjama, došla je potpuno opremnjena. O njenom stajlingu brinule su se tri dizajnerke: Kristina Jezdić, Nina Rajak i Amina Hasanbegović čiju haljinu će nasa predstavnica nositi na finalnoj večeri.

- Nadam se najboljem - poručuje Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enna

    26. novembar 2015 | 23:10

    Cura je bas zgodna! Samo naprijed

  • Pedja doktor

    27. novembar 2015 | 14:19

    За нас је најлепша,кога брига шта мисле ови

  • keysha

    20. decembar 2015 | 04:46

    Jeste li videli na tom takmicenju miss libana...to je lepota to je san snova jok ove nase ama gde ih kopate srbija puna lepih devojaka vi nadjete ove prosecne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA