KRISTIJANA SU SE SVI PLAŠILI: Jelena Krunić otkrila zbog čega je Golubović ZAISTA izbačen! (VIDEO)

Igračica tvrdi da zna pravi razlog Kristijanovog odlaska sa imanja u Lisoviću

  • 5
Kristijan Golubović Rade Lazić tuča Farma Foto: TV Pink

Imanje u Lisoviću napustio je Kristijan Golubović, zbog fizičkog kontakta, ali Jelena Krunić tvrdi da to nije pravi razlog njegovog odlaska sa Farme. 

Ovo je Kristijan PRVO poručio posle izbacivanja sa Farme! (FOTO)

VRATITE KRISTIJANA, ILI BIĆE SVAŠTA! Facebook "gori" od komentara, besni Golubovićevi fanovi opasno prete! (FOTO)

Kako igračica navodi, to što je Kristijan udario Radeta Lazića nije pravi razlog njegovog odlaska, već samo kap koja je prelila čašu. Jelena smatra da su se svi farmeri plašili Golubovića.

MOJU IVANU NE BIH MENJAO NI ZA MILION STANIJA! Kristijan se konačno video sa ženom, evo kako je ona reagovala!

Pogledajte šta je Krunićeva navela kao pravi razlog:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma nije nego

    28. novembar 2015 | 22:53

    Pa sto su ga cackali i provocirali ako su ga se plasili ? Ta ista Krunicka hvatala ga je za medjunozje, krvnicki ujedala, spopadala ga da ga ljubi, sedala u krilo. Maja ga vredjala najstrasnije, spletkarila, ogovarala, kovala plan da Kristijan stalno bude sluga a kad niko nije hteo da joj posalje ni slavski kolac on je ustao rano ujutru i napravio joj kandilo. Tamara ga ismevala, provocirala, pretila da ce ga njeni drugari napolju .....za 500e , poludela sto je trazio od Ace da mu otpeva pesmu, Tijana usla samo zbog njega da ga provocira, Rade mu rekao mars klosarcino itd. Kristijan pretio? Pa pretili su i mnogi drugi. Oni koji se plase ne traze sukob. Sto ga se nije plasila Lepa Lukic, Bebi Dol, Gabi, Radmila Misic , Smizle ? Plasili ga se ovi kucici koji bi da budu muskarci al' im ne ide. Uostalom i Milos i Aca, Alen, Rade, Slepi Mica pokazali su da mnogo vise drhte od Tamare nego Kristijana.

  • kojot

    28. novembar 2015 | 22:52

    Jasno se videlo da su ga se svi klonili dok su trezni a kad popiju razvežu jezik i krenu da ga provociraju,kad on uzvrati trče da daju izjave kako im preti,sve sami miševi...Kiki vrati se na farmu.

  • Rajvosa

    28. novembar 2015 | 23:20

    Bravo jeco dosta njegove torture vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA