BARBIKE, NOŽEVI, POSTELJINA: Najčudnije stvari koje sakupljaju svetske zvezde (FOTO)

Pogledajte kakav hobi imaju Bred Pit, Džoni Dep, Klaudija Šifer i ostali superstarovi

  • 3

Svetske poznate ličnosti imaju raznorazne hobije. Neko od njih skuplaju pisaće mašine, neko igrice, neko makete vozova. Portal TopTenz sastavio je deset najbizarnijih kolekcionara među svetskim selebritijima

 10. Rod Stjuart – Makete vozova

Poznati zavodnik i muzičar u slobodno vreme obožava da sakuplja makete vozova. Kad se ne bavi očinskim obavezama i svojom mlađom suprugom, Rod sledi svoju opsesiju. Ipak, nije jedini roker sa pomalo štreberskim sklonostima. Roni Vud sakuplja poštanske markice, a Alis Kuper obožava golf. Tu činjenicu je dugo skrivao od javnosti da mu ne bi narušila imidž.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

9. Kifer Saterland – Gitare “Gibson”

Zvezda serije “24” opsednut je sakupljanjem gitara. Prema poslednjim procenama, ima ih 38, a sve ih drži u studiju, koji je otvorio kako bi ohrabrio mlade ljude da se bave muzikom i sviraju. Osim što ih sakuplja, on obožava i da svira na njima, a u “Gibsonu” su mu ukazali veliku čast kada su napravili jedan model gitare i nazvali ga po njemu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

8. Kventin Tarantino – Igrice bazirane na televizijskim serijama i filmovima

Jedino što je Tarantinu draže od igrica baziranih na TV serijama i filmovima su ženska stopala, njegov veliki fetiš. Svoju kolekciju igrica rado će pokazati bilo kome, a omiljena mu je “Dawn of the Dead and Universe”.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

7. Riz Viterspun – Stara posteljina

Ova prava južnjačka dama iz Luizijane već dugo godina skuplja staru posteljinu. Zaista navika koja se može povezati sa savršenom Riz.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

6. Bred Pit – Umetnička dela od metala

Glumac obožava da sakuplja umetnička dela napravljena od metala. Ne znamo o čemu se tačno radi, ali jednom prilikom je pozvao galeriju u Bazelu i platio milion dolara za delo Nea Rauha.

Foto: Tanjug/AP/The Canadian Press Foto: Tanjug/AP/The Canadian Press

5. Nikol Kidman – Novčići iz Judeje

Osim što obožava da igra “Nitendo”, Nikol već dugo sakuplja stare, retke izraelske novčiće, tačnije novčiće iz Judeje. Nije poznato kako ni koliko je toga sakupila, ali se zna da joj je to velika strast.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

4. Tom Henks – Pisaće mašine

Poznati glumac ima više od 200 starih pisaćih mašina. Kad je po svetu promovisao jedan svoj film, nije mogao bez “Corone”, jednog modela pisaće mašine. Tu mašinu nosio je sa sobom po celom svetu dok je trajala turneja. Tom se veoma trudi oko njihovog održavanja kako bi svaka mašinica savršeno radila.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

3. Anđelina Džoli – Noževi

Glumica ima impresivnu kolekciju noževa. Njena majka kupila joj je prvi nož kad je imala samo 12 godina i od tada ih Anđelina sakuplja. Tu strast je već sada, navodno, prenela i na svog sina Medoksa.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

2. Klaudija Šifer – Bube

Manekenka i dizajnerka obožava bube i sakuplja ih preparirane. Navodno u svom domu ima brojne slike buba, a čak je i svoju modnu kolekciju pokrenula i dizajnirala inspirisana njima.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

1. Džoni Dep – Šta sve ne skuplja?

Poznati glumac sakuplja kosture golubova, predmete za kuću iz doba art-dekoa, rukopise pisca Džeka Keruaka i slike sa likom klovna. Baš kao što se i možete očekivati od njega, uvek je drugačiji od svih. Džoni skuplja i barbike, s kojim se igra, što je u jednom intervjuu i rekao.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA