LUDILO: Ovako izgleda kuća Farela Vilijamsa od 11 MILIONA DOLARA! (FOTO)

Slavni pevač prodaje ovaj penthaus koji je kupio 2007. godine

  • 12

Slavni pevač Farel Vilijams prodaje za 10,9 miliona dolara svoj luksuzni penthaus u Majamiju, koji je 2007. kupio po još većoj ceni, odnosno, za čak 12 miliona dolara.

Foto: Profimedia/Xposurephotos Foto: Profimedia/Xposurephotos

Raskošna kuća ima pet spavaćih soba, zatim, kako se navodi, šest i po kupatila, bioskopsku salu sa kožnim foteljama i dnevni prostor sa impresivnom vidinom plafona od tri sprata. Pogled na zaliv i na okean - to je posebna priča. Rečima se taj prizor teško može opisati...

Foto: Profimedia/Xposurephotos Foto: Profimedia/Xposurephotos

Slike, uostalom, dovoljno govore. Farel se, međutim, izgleda dosta nauživao, pa je rešio da povrati, bar delimično, uložen novac. Ranije se pominjalo da penthaus prodaje za 16,8 miliona dolara, međutim, cenu je, izgleda, morao da spusti.

Foto: Profimedia/Xposurephotos Foto: Profimedia/Xposurephotos
Foto: Profimedia/Xposurephotos Foto: Profimedia/Xposurephotos

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. decembar 2015 | 19:56

    U DANASNJE VREME kad bi stvarno imao toliko para voleo bi negde na planini ,nekoliko jagnjadi a ne za klanje nego za duhovno zadovoljstvo,jedan dobar rasan psic, par koka ,bazencic i vidis ceo svet sa visine,svez vazduh i jutarnji zraci koji prozimaju rosu na travi,izadjes napolje i viknes OVO JE ZIVOT A ONAJ EHO PONAVLJA ,,OVO JE ZIVOT!!!

  • Nislija

    2. decembar 2015 | 19:45

    Nema nam.spasa dokle god postoji ovakva neumerenost i sebicluk....pravo pitanje je sta ce uopste nekom ovako nesto sem iz cisto sebicnih i bezosecajnih pobuda....

  • Sokrat

    3. decembar 2015 | 00:18

    Lako je njemu kad je u najboljoj zemlji na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA