MUZIČKA POSLASTICA: Akustični koncert "Nevernih beba" na finalu UNFEST-a! (VIDEO)

Čuveni bend če prirediti pravu poslasticu za svoje fanove 9. decembra u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić" u Beogradu

  • 0

Finale Akustičarskog festivala mladih UNFEST u Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić 9. decembra (20) ukrasiće prava muzička poslastica - akustični koncert grupe "Neverne bebe".

 

NEVERNE BEBE O UNFESTU: Sve velike pesme nastanu uz gitaru i klavir! (FOTO) (VIDEO)

 

- Podržavamo ideju predstavljanja i promovisanja mladih ljudi, kojima želimo da probudimo inspiraciju da se izraze akustičarski i tako se vrate izvornim emocijama na jedan prirodan način i bez preterane upotrebe novih tehnologija - kaže Milan Đurđević, frontmen "Beba".

 

On dodaje:

 

- Veliki broj prijavljenih bendova na UNFEST pokazuje da postoje talentovani ljudi koji imaju inspiraciju, volju i želju da se bave kvalitetnom muzikom. Samo im treba dati na značaju i pružiti im šansu da se za njihovu muziku čuje.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

MILAN ĐURĐEVIĆ (NEVERNE BEBE): Uvek smo bili kvalitetan bend, ali se 90-ih to nije tražilo! (FOTO) (VIDEO)

 

Pobednik festivala će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 1.000 evra, i mogućnost snimanja spota, a svi finalisti će imati priliku da objave zajednički album za PGP RTS.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Na konkursu koji je raspisan tokom godine, od prijavljenih 45 kompozicija, odabrano je 11 finalista: "Vestačko disanje" iz Pirota, "Na budžetu" iz Požege, "Demian" , "Navy blue", "Johnny L'Ove & The Butchers", "Vreme čuda" iz Beograda, "Polumrak" – Pančevo, Julija Petrović & "Eksperiment" iz Bele Palanke, "Chavez & In Progress" iz Kule, "Fajront" iz Babušnice i "S.O.S.R" iz Valjeva.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Članovi stručnog žirija su umetnica Bilja Krstić, muzičari i kompozitori Kiki Lesendrić, Dragoljub Ilić Ilke i Dragomir Miki Stanojević, frontmen grupe "Bistrik" i urednik muzičke redakcije Prvog programa radija Beograd. Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Ovako zvuče "skustične bebe":

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA