BIĆE HAOS VEČERAS: Tamara: Na "Farmu" se vraćam, jer sam se sažalila na Kristijana! (FOTO)

- Ja sam dala predlog da će najbolje da se opere ako uđe sam bez mene jer ja ne znam da li ću moći da se kontorolišem i da gledam njegovo foliranje - priča Tamara

  • 59

Iako bi tek večeras gledaoci svojim glasovima trebalo da odluče da li će se Kristijan i Tamara zajedno vratiti na "Farmu", svi smatraju da će se to sigurno dogoditi, a prava ludnica tek predstoji naročito kada se ima u vidu da je Đurićeva dodatno "podbola" Golubovića izjavom da je prihvatila ponudu da ponovo uđe u rijaliti, zato, što se, kako kaže, sažalila na Kristijana!

Tamaru Đurić ostavio bogati dečko, evo kako je ona reagovala! (FOTO)

Tamara je podigla mnogo prašine kada je opisala kako je izgledao njen i Kristijanov sastanak sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom "Pinka".

- Kristijan i ja jesmo bili u restoranu sa Željkom da se dogovorimo o našem eventualnom povratku na imanje. Željko nas je zamolio da se ignorišemo na imanju i da ja malo manje napadam Kristijana. Ja nisam želela da uđem, uklopila sam se u civilizaciju i ne vraća mi se tamo, ali sam zbog Kristijana pristala. Bilo mi ga je žao i videlo se na tom sastanku da mu je mnogo stalo da se vrati na imanje. Bio je manji od makovog zrna. Njemu je stalo da se vrati jer želi da se opere od svog života i od svog nasilničkog ponašanja na "Farmi" - kaže Tamara i dodaje da će, ako se vratii u Lisović,  i dalje na "Farmi" napadati Golubovića kad god joj se ukaže prilika.

Pitali smo vas želite li da se Kristijan i Tamara vrate na "Farmu", BIĆETE U ČUDU kad vidite rezultate! (FOTO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Ja sam dala predlog da će najbolje da se opere ako uđe sam bez mene, jer ja ne znam da li ću moći da se kontorolišem i da gledam njegovo foliranje. To nije bilo moguće i pristala sam da se vratimo isključivo da bih njemu pomogla. Ne bi mi smetalo da on pobedi, ali mi smeta to njegovo prozivanje i izigravanje umišljenog lidera. Jedini razlog zašto sam pristala da se vratim na "Farmu" jeste što sam se sažalila na njega - zaključila je Đurićeva.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    7. decembar 2015 | 13:34

    Gospodjice Tamara opetite noge pre ulaska na farmu !!!

  • vinci

    7. decembar 2015 | 13:35

    Na koga ti mozes da se sazalis , ne znas koliko jedan metar ima cm

  • Eli

    7. decembar 2015 | 13:50

    Ma neizmisljaj tikvo, sta si ti umislila ko si !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA