UDAĆEŠ SE ZA ČOVEKA U BELOM: Lepa Brena otkrila šta joj je Baba Vanga prorekla pre 30 godina! (FOTO)

- Mislila sam da ću naleteti na nekog lekara ili, možda, čak pekara - seća se slavna pevačica

  • 33

Čuvena bugarska slepa proročica Baba Vanga predvidela je davno Lepoj Breni da će imati, kako pevačica kaže, "kuću u kojoj će biti mnogo pevača", ali i da će se udati za čoveka u belom.

 

- Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca - prenosi Brena Vangine reči.

 

- Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma... - pričala je Brena.

 

- Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da "beli sport", tenis, ima belu uniformu - ispričala je Brena u nekoliko navrata, iako baš i ne deluje preuverljivo priča da je Vanga znala da se tenis naziva "belim sportom". Što opet može da znači da se Breni ovo proročanstvo još nije ispunilo.

 

Supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri svog filma "Hajde da se volimo". Ponovo se setila reči najpoznatije svetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Mislila sam da ću naleteti na nekog lekara ili, možda, čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu - rekla je Brena.

 

Slobodan Živojinović

Printskrin: Youtube/John McEnroe Channel

 

 

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    8. decembar 2015 | 12:55

    Је л' и Брена дала 2000 марака за пророчанство - к'о Шојић Роски?

  • Sladjana

    8. decembar 2015 | 16:00

    Neverovatno koliko ste zlobni i sa koliko zlobe i ljubomore pisete komentare,svako ima svoju sudbinu a vi ste ocigledno svojom veoma nezadovoljni!

  • Carlo Gambino

    8. decembar 2015 | 11:26

    Jadna ti...u pekara. Sram te bilo. Šta je tvoj muž bolji od nekog pekara sem što je imao više novca a tebi bili jaki apetiti Fahreta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA