DA NISI TI MOJA ĆERKA? Posle 105 dana na "Farmi", Tamara i Medenica se zbližile! (FOTO)

- Sigurna sam da si zaludela svog bivšeg muža, što ga nikad ne pozdravljaš? - pitala je Đurićeva Jasminu

  • 10

Tamara Đurić se pre dva dana vratila na "Farmu" i, kako izgleda, rešila da izgradi bolje odnose sa pojedinim ljudima na imanju, pogotovo sa Jasminom Medenicom, za slučaj da u ponedeljak ispadne iz rijalitija.

Golišavi Lepi Mića spopao užasnutu Medenicu, svi iznenađeni Kristijanovom reakcijom! (50+) (VIDEO)

Zbog ŠOKANTNE izjave Jelene Golubović svi farmeri ZANEMELI!

Dok su ćaskale o nekim privatnim stvarima, Tamara je od Medenice saznala kako je već bila u braku, što ju je prilično iznenadilo.

Žena kad muškarcu pokaže sve, nije mu više interesantna - pričala je Đurićeva, nakon čega joj je Jasmina, zadovoljna stavovima koje je klaberka iznela, rekla: "Pričaš isto kao ja, da nisi ti možda moja ćerka?!".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Sigurna sam da si zaludela tog svog bivšeg muža, što ga nikad ne pozdravljaš? - pitala je Tamara, a Medenica joj je iskreno odgovorila:

Neke ljude ne moraš da pozdravljaš, oni to znaju - te dodala kako je u rijalitiju totalno drugačija i vodi napolju potpuno drugačiji život, ali da je "Farma" dobro iskustvo za nju.

KO BI REKAO? Bivši dečko ostavio Tamari vozni park od 300.000 evra! (FOTO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    9. decembar 2015 | 21:53

    Pobedi ih Medenice!!!!

  • Lana

    9. decembar 2015 | 22:05

    Ma vecina je tu ok. Dosadilo im da se pljuju pa eto poceli normalno da razgovaraju.

  • Ona...

    10. decembar 2015 | 08:20

    Ma ljudi, dzabe je nama da bacamo vreme na komentare kad na to niko neobraca paznju od onih koji bi to trebali. Po tim nasim komentarima kristijan se nikada ne bi vratio na farmu. Na kraju ispade da je samo nekih 10% nas glasalo da se ne vrati. Cista laz i prevara... u mnogim zemljama postoji taj takozvani riality ali ni u jednom od njih ne ucestvuje neko ko treba biti iza resetaka!!!! Taj novac sto Mitrovic poklanja da bi se budale bile jos vece budale bolje je da podeli narodu koji i tako nema hleba da jede i kojima je svaka nedelja "paklena nedelja"... razocarana sam jer nema pravde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA