HVALA BOGU, DOŽIVELA SAM ROĐENDAN! Emotivna poruka teško bolesne Isidore Bjelice će vas naterati da se zamislite!

- Kad neko prođe toliko agonija kao ja, shvati koliko se energije baca uzaludno na mržnju i osudu. Ljubav se uči kroz patnju - kaže Isidora

  • 19

Književnica Isidora Bjelica koja je juče proslavila 48. rođendan, priznaje da je presrećna što je i dalje živa iako se već dugo bori sa rakom, zbog kojeg je, kako kaže, četiri puta bila na ivici smrti.

PREKLINJALA SAM MUŽA DA ME UBIJE! Isidora Bjelica opisala pakao kroz koji prolazi!

- Prijateljica me je bukvalno kidnapovala i spremila mi iznenađenje. Želim svim ljudima u Srbiji zdravlje i radost i da shvate da sve što vidimo u drugima dobro ili loše jeste ono što je u nama. Nadam se da će Srbija ostati mesto gde ćemo manje osuđivati jedne druge, već da ćemo davati ljubav i razumevanje. Kad neko prođe toliko agonija kao ja, shvati koliko se energije baca uzaludno na mržnju i osudu. Ljubav se uči kroz patnju - priča Bjelica i napominje da je veliku pouku izvukla iz svih loših stvari koje su joj se dogodile.

Printskrin: Youtube/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal Printskrin: Youtube/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal

- Učim se da više nijednu lošu reč i misao ne dam nikome i srećna sam na svoj rođendan što sam živa iako sam četiri puta bila na ivici smrti. Takođe, na rođendan želim da zahvalim svim poznatim i nepoznatim osobama i vašoj redakciji što mi pomažu u mojoj borbi i što me drže svojom ljubavlju. Srećna sam što sam živa - zaključila je Isidora.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    11. decembar 2015 | 20:01

    OD SVEG SRCA ZELIM VAM PREGRST ZDRAVLJA. SAMO NAPRED

  • Goca

    11. decembar 2015 | 17:39

    Nada poslednja umire. Eto kako je stigla vakcina iz Kuba, tako mozda nadju rešenje i za Vas problem. Bog vas poziveo. Da doživite u zdravlju i veselju jos puno rodjendana.

  • Lenka

    11. decembar 2015 | 17:51

    Sve najbolje ti zelim, i radost i srecu sa svojom decom. Svaki alternativni lek treba probati, ali jak imunitet i dobre misli su put ka ozdravljenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA