REŠILI DA BUDU DRUGAČIJI: OK bend najavio novi singl (FOTO)

- Pesma se uveliko krčka u studiju, još samo par stvari treba da se uradi i biće spremna za puštanje - rekao je Goran Gluhaković

  • 0

Bend koji se vratio na velika vrata singlom "Istina u laži", OK bend, ovu Novu Godinu dočekaće zajedno sa Beograđanima u Vila Jeleni. Goran i momci iz benda, najluđe noći imaće i pojačanje, Nany, sa kojom su snimili gore pomenutu pesmu.

POVRATAK OK BENDA: Bili su kraljevi klupskih svirki, a sad se vraćaju OPAKIM duetom! (VIDEO)

Osim fenomenalnog provoda, ovaj bend, za svoju publiku spremio je i nešto potpuno novo, što će imati prilike da čuju nakon praznika.

Foto: Vlada Miladinović/Promo Foto: Vlada Miladinović/Promo

- Volimo da budemo inovativni i drugačiji pa smo, ovoga puta, odlučili da publici priredimo nešto što od nas, do sada, nisu imali prilike da vide i čuju. Pesma se uveliko krčka u studiju, još samo par stvari treba da se uradi i biće spremna za puštanje. Spot će se raditi na više lokacija, razmišljali smo o nekoj egzotičnoj destinaciji . Čim prođu praznici i brojni nastupi, vraćamo se u studio - ispričao je Goran.

Foto: Vlada Miladinović/Promo Foto: Vlada Miladinović/Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA