RADA: Političari me vole zato što sam diskretna! (FOTO)

- Gotovo niko ne voli da se priča koliko je para potrošio kad se opustio i kako se ponašao. Mislim da je nepristojno govoriti o tome - kaže Rada Manojlović

  • 19

Pevačica Rada Manojlović je čest gost na privatnim zabavama političara, ali kako kaže, nikada ne otkriva ko je od moćnika dao najveći bakšiš ili koju pesmu je tražio da mu ona otpeva.

RADA: Milan i ja smo kao brat i sestra

- Političari me vole zbog toga što sam diskretna, jer nikada ne pričam ko je dao koliki bakšiš ili koja mu je omiljena pesma. Ma, svima sam omiljena. A kako i ne bih bila kada znam sve pesme i umem sa ljudima - priča Rada i dodaje da nikada ne bi otkrila koji političar je najgalantniji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Gotovo niko ne voli da se priča koliko je para potrošio kad se opustio i kako se ponašao. Mislim da je nepristojno govoriti o tome - objašnjava pevačica i demantuje tračeve da je svojevremeno bila u vezi sa pojedinim moćnim političarima.

- Kako da ne. Da je tako, ne bih radila kao magarac i ostajala bez glasa zbog posla i vozila "pežo 207". Kupovala bih mnogo toga što sad ne mogu sebi da priuštim, jer novac dajem tati, sestri, plus trošim na album - zaključila je Manojlovićeva.

Foto: Instagram/radamanojlovic Foto: Instagram/radamanojlovic

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA