DARKO PETKOVSKI, POBEDNIK VELIKOG BRATA: Žene me obožavaju i bez 100.000 evra, znam kako ću potrošiti novac! (FOTO)

- Ovo se ne opisuje rečima, jer ovo mi je prvi put u životu da se osećam ovako - rekao je simpatični Makedonac nakon izlaska iz rijalitija

  • 12

Nakon sto dana provedenih u luksuznoj kući u Košutnjaku sa još dvadesetoro takmičara, Darko Petkovski iz Makedonije izašao je kao ubedljivi pobednik regionalnog "Velikog Brata" i osvojio glavnu nagradu od 100.000 evra.  

SUPERFINALE VELIKOG BRATA: Uplakani Darko Petkovski osvojio 100.000 evra! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo mi je prvi put u životu da se osećam ovako - iskren je bio Darko po samom izlasku iz kuće. Nije krio uzbuđenje, iako, još uvek ne shvatajući šta mu se zapravo dogodilo.

U trenucima proglašenja pobednika, kada je u kući ostao sam sa drugoplasiranim Goranom Todićem, nije razmišljao o pobedi, već samo o lepim stvarima, konkretno o tome da su uz njega njegova porodica i prijatelji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iako je imao teške momente tokom stodnevnog boravka u rijalitiju, uspone i padove, Darko je uspeo da izgura do samog kraja i to uz pomoć pojedinih ukućana.

- Najteže mi je palo što nisam mogao da vidim svoju porodicu. Imao sam trenutke kada sam želeo da napustim kuću, a Ervin i Barbara su bili uz mene i zahvalan sam im na tome. Svaki trenutak koji sam proveo sa njima bio mi je najlepši - rekao je popularni Makedonac, koji će nastaviti druženje sa ovo dvoje finalista, uključujući i drugu sestru Šegetin, Tinu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pobedu će svakako proslaviti sa najbližima, a novac planira da potroši na najbolji mogući način - ulaganjem u sebe.

- Ostvariću neke svoje snove, radiću na svom ličnom razvoju, sticati nova iskustva i putovaću - kaže pobednik "Velikog Brata" sa osmehom na licu, mada i dalje sa pomešanim emocijama i vidnim uzbuđenjem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iz kuće "Velikog Brata" ovaj simpatični Makedonac će poneti najlepše uspomene, a svaki trenutak koji je proveo sa Tinom, Ervinom i Barbarom, sa kojima se i najviše družio, za njega je, kaže, najlepši.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- S obzirom da moj najmlađi brat nije ovde, njega ću prvo zagrliti - rekao je Darko, a na pitanje kome posvećuje pobedu, odgovorio je: "Svojoj porodici".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ne smatra da će ga žene sada više voleti, niti da će se neke stvari promeniti samo zato što je postao bogatiji za sto hiljada evra, pa je i na tu temu imao konkretan odgovor.

- To nema nikakve veze sa tim kakva sam ja ličnost. Mene i bez tih 100.000 evra obožavaju, i žene i Tina - kaže samouvereno Darko, koji je dodao i da će sigurno napraviti veliku žurku čim dođe kući.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Šokirani Darko Petkovski pobednik "Velikog Brata"! (FOTO)

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daliborka

    13. decembar 2015 | 12:11

    Najgori veliki brat do sada,gde pokupiše ove glave...niko nije ni gledao ovu sezonu V.B.

  • Goca

    14. decembar 2015 | 11:18

    Mene ne zanimaju ni muslimani ni makedonci,ali se pitam sta je sa nasom Srpskom decom i da li je doslo vreme da pobednik, bilo kog takmicenja u Srbiji, moze biti samo onaj koji nije Srbin?

  • sve je slabo...

    13. decembar 2015 | 17:38

    ..šta već završeno..a taman sam hteo da počnem da pratim ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA