Evo gde nastupaju domaće zvezde za doček 2016. godine! (FOTO)

Sjajnu atmosferu u beogradskim restoranima i klubovima praviće u "najluđoj noći" Seka Aleksić, Aco Pejović, Nataša Bekvalac i mnogi drugi popularni pevači

  • 0

Neke od najpopularnijih domaćih zvezda nastupaju u Beogradu za Novu godinu, a na vama je da odaberete lokaciju i dobro se provedete.

Seka Aleksić će nastupiti u Beogradu u hotelu "Metropol". Cena po osobi se kreće od 50 do 170 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Nataša Bekvalac nastupa u hotelu "Hajat", gde je cena od 70 do 200 evra. Na oba mesta očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola.

U klubu "Teatro" za zabavu će se pobrinuti Maya Berović, a to košta po osobi 20 evra. Aco Pejović će pevati u restoranu "Stadion" na Voždovcu, a za doček treba izdvojiti od 50 do 90 evra. "Leksington bend", za 40 evra, možete slušati u klubu "Cinema", a rezervacije se posebno plaćaju.

"Tropiko bend" je za "najluđu noć" u hotelu "Kraun Plaza", a cena je, kako se navodi, od 50 evra pa naviše. "Šlag na tortu" - Aca Lukas i "Folk House Band". Oni vas očekuju u "Genex Impulse Hall"-u. Cena je 25 evra, uz rezervacije koje se posebno plaćaju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Detaljnije informacije o svim ovim dešavanjima možete pronaći na sajtu Beograd noću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA