ODE MASKOTA FARME: Farmeri u suzama ispratili Lepu Lukić sa imanja! (VIDEO)

Lepu, koja više nije mogla da trpi bolove nakon povrede noge, su svi učesnici ispratili do kapije

  • 10

Nakon što je povredila nogu, Lepa Lukić je sinoć odlučila da napusti "Farmu" što je šokiralo sve ukućane, koji nisu mogli da sakriju suze dok su pevačicu pratili sa imanja.

KO IMA GLASAČE, KO NAJVIŠE PRIČA O POBEDI, KO IZIGRAVA ŽRTVU: Evo šta je Lepa Lukić rekla nakon izlaska sa "Farme"! (FOTO)

Za razliku od većine prethodnih izbacivanja, ovoga puta nije bilo klanova, i delovalo je da je svima bilo iskreno žao što je Lepa, koja više nije mogla da trpi bolove, i koja je bila prava maskota rijalitija, morala da izađe pre vremena.

Pogledajte kako su farmeri ispratili Lepu do kapije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    15. decembar 2015 | 10:57

    Sto je baba uopste ulazila? Pojela pecenje od slave i ajde kuci.Lepa spustila si se do dna,sve onomsto sini radila upropastila si ulaskom u rihalitije.pare,ocete pare,eto to lepa tebe drzi.

  • Dragan, Niš

    15. decembar 2015 | 11:58

    Ma kakva maskota farme?Ona se ni po čemu ne uklapa u ove rijaliti programe i zbog godina i zbog karijere koju ima.I trebalo bi da je sramota da se ovoliko ponižava!Odradila je brate pevačku karijeru ima tu kafanu i prima nacionalnu penziju pa malo li je ,neka prestane da kocka pa da ušteka neku paru!!

  • MisCoa

    15. decembar 2015 | 12:57

    Neznam sta je i trazila tamo? Nikako se neuklapa u to bezkarakterno drustvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA