KO TO TAMO PEVA: Evo ko je nastupao za Novu godinu u Beogradu 2005, ko 2006, a ko će pevati 2016 (FOTO)

Različita muzička imena nastupala su, odnosno nastupaće u najluđoj noći u sprskoj prestonici

  • 3

Kao i svake godine, u Beogradu se tradicionalno organizuju novogodišnji muzički koncert. Tim povodom, podsetićemo se ko je u "najluđoj noći" nastupao u srpskoj prestonici 2005, 2006, kao i to ko nastupa 31. decembra 2015. godine.

Sada već davne 2005. godine, u Beogradu su za Novu godinu svirali brojni muzičari, i to na četiri scene, koje su nosile naziv Voda, Vatra, Vazduh i Zemlja. Radni naslov proslave je bio "Peti element".

Nastupali su tada sledeći izvođači: "Kristali", "Blaža i Kljunovi", "Avanti"(ex "Sunshine"), Vlatko Stefanovski, Vlado Georgiev, Neno Belan i Fiumens, "Dečija radost", "So Sabi", "Orthodox Celts", "Son Cuba Son" i di-džejevi Vladimir Vujačić, Leptomorf, , Tomas Borneman i Stefan E.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

2006. godine sviralo je 20 bendova na četiri bine. Nastupili su sledeće grupe i pevači: "Vroom", "Make Up 2", "Orthodox Celts", "Psihomodo Pop", Đorđe David & The Gang, "E - Play", "Tir Na Nog", "Perpetuum Mobile", "So Sabi", "Irish Stew", "Quintecho", Keti Otri, Luis, "Cubismo", "Del Arno Bend", "Van Gog", "Sunshine", "Salome Di Bahia", di-džejevi Melow i Vladimir Vujačić.

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

I na kraju, doček 2016. godine. 29. decembra nastupa grupa "Miligram". 30. decembra Željko Joksimović i "Van Gog". 31. decembra Lepa Brena i Stiven Sigal. 1. januara Ceca Ražnatović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA