DARA BUBAMARA: Nudili su mi 200.000 evra da uđem u rijaliti!

- Kod mene nije baš sve u novcu, iako volim da imam - rekla je pevačica

  • 11

Dara Bubamara rekla da je da joj razne televizije nude ogromne svote novca kako bi ušla u rijalitiju. U intervjuu za "Informer", pevačica je navela da bi u učestvovala u takvom šou-programu, ali da to ne zavisi od novca.

- Mnogo su mi nudili pare od kojih se vrti u glavi, čak i 200.000 evra, da uđem u neki od rijalitija, ali nisam pristala. Kod mene nije baš sve u novcu, iako volim da imam. Možda bih ušla u rijaliti kad bih znala da će tamo biti Ceca, Brena, Seka, Neda Ukraden... - rekla je Dara za ovaj dnevni list.

Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara

Ona je dodala da naplaćuje duete s mlađim pevačima.

- Da. Nude mi id 5.000 evra do 20.000 evra da snimamo duet i spot. Ali ja to ne prihvatam, osim ako nije super pesma. Numeru "Noć za nas" sa Cvijom sam snimila za džabe, jer je vrh stvar. On je tada bio anoniman, nio bio pevač mog ranga, ali smo imali hit - navela je ona.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    15. decembar 2015 | 17:34

    Svasta! Sta si bre ti umislila, da sk neka zvezda i neko vazan? Pa ti pare drmas po Svajcarskoj uglavnom i tamo jure ovi gastarbajteri, dok ovde nikog ne zanimas! Ne znam ko bi ti nudio tolike pare i zasto? Niti si interrsantna. Niti smesna! Cak sta vise imas toliko ispada u izjavama da se covek upisa od tebe!

  • Hahahaaaa

    15. decembar 2015 | 17:20

    Ala ova lupa!a nagrada za pobednika 100.000 €

  • The Unforgiven

    15. decembar 2015 | 23:34

    Ne nude njoj ni 200,000 dinara, a ne evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA