NEVEROVATNO! Ovako je Gastoz kažnjen zbog udaranja Ružice i Miljane! (VIDEO)

Umesto da bude izbačen, Gastoz je zbog fizičkog napada na Miljanu I Ružicu samo novčano kažnjen

  • 14

Nakon što je izazvao ozbiljan incident u "Parovima" kada je fizički napao Miljanu i Ružicu, produkcija je odlučila da kazni Gastoza i to tako što je na kraće vreme poslat u izolaciju a od honorara mu je oduzeto 1.500 evra!

NAČISTO POLUDEO: Pogledajte kako se Gastoz usred emisije zaleteo i udario Miljanu i Ružicu! (VIDEO)

Iako je bilo logično očekivati da Gastoz bude izbačen on je ostao u rijalitiju, a zbog nasilničkog ponašanja su kažnjeni i Uroš sa 1.000 i Miki sa 1.560 evra.

Da sve bude zanimljivije, Marko, koji je jedini skočio i branio Miljanu i Ružicu od pomahnitalog Gastoza, i tako sprečio opštu tuču, je nagrađen sa 500 evra zbog svog postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da

    16. decembar 2015 | 12:32

    Sinoc rece da je sada onaj pravi Gastoz a ne iz predhodnog perioda...Ako je to to,onda je suvisan svaki komentar...Nasilnik....

  • Milan zivanovic rodom od krupnja

    16. decembar 2015 | 11:53

    Nemogu verovari svojim ovima, da televizija drzi itoletise gastrosa mikija,atoru i podtenu frizetku Pitam hepi koi humor oni prave

  • M

    16. decembar 2015 | 16:13

    Zasto uporno pricate da je udario kada ima snimak da nije vec je udarii o fotelju.Produkcija dozvoljava psihicki bolesnoj devojci da vredja sve redom.Dalilu je polila vrelim kzpusom i nikom nista.Ruzica je udarala Zeljka.Zmaj je udario glavom Nenada i razbijenim flasama hteo da zakolje Urosa.Sladja prebila Jelenu i udarila oesnicom Msrka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA