Zvezda serije "Vojna akademija" smuvala najvećeg beogradskog frajera? (FOTO)

Jelisaveta Orašanin navodno je u vezi sa Dušanom Šušnjarom

  • 3

Glumica Jelisaveta Orašanin, Roska iz serije "Vojna akadenija", navodno ima novog dečka. Kako piše "Blic", ona je u vezi sa Dušanom Šušnjarom, koji važi za jednog od najzgodnijih beogradskih frajera.

- Jelisaveta je Dušana upoznala preko zajedničkih prijatelja i odmah su sevnule iskre. Ipak, ona je tada bila u vezi sa Vukom, pa nije želela da se upušta ni u šta ozbiljnije - rekao je izvor za ovaj dnevni list, i dodaje:

- Iako su Vuk i Jelisaveta tokom leta poricali da im veza ne funkcioniše, prava istina je da je Jelisaveta još tada počela vezu sa Dušanom, a fotografije iz provoda su redovno objavljivali na društvene mreže - zaključuje ovaj neimenovani sagovornik.

Da podsetimo, Jelisavata je pre nekoliko meseci raskinula s Vukom Kostićem. Inače, Dušan Šušnjar ima 32 godine, i svojevremeno se bavio manekenstvom. Danas radi u kompaniji koja se bavi reciklažom otpada.

Na pitanje da li je u vezi sa Šušnjarom, Jelisaveta je odgovorila sledeće:

- Ne znam šta da vam kažem o tome.... Sa kim će me još povezati? Poznajem Dušana i prijatelji smo. Na probi sam i ne mogu da pričam - rekla je glumica.

Dušan se nije javljao na telefon.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N

    16. decembar 2015 | 14:38

    Nije ,,ROSKA'' nego ,,ROKSA''

  • BBrankica

    18. decembar 2015 | 15:50

    Mozda je on smuvao nju! Nema veze ko je koga, samo se volite pa dokle god trajalo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA