GOCA BOŽINOVSKA: Plašim se da moj Mirko ne završi kao njegov otac

- On mi je najveći problem u životu. Nikad nisam zaspala kad izađe dok se ne vrati kući - rekla je pevačica

  • 11
Mirko Šijan, Goca Božinovska Foto: Facebook/mirkosijan, TV Pink

Goca Božinovska rekla je da se boji da njen sin Mirko Šijan ne završi kao njegov otac Zoran Šijan, koji je ubijen pre 16 godina. U razgovoru za "Informer", ona je rekla da zbog svog naslednika često plače.

- Liči na oca, ima Šijanov temperament, mnogo se brinem za njega. On mi je najveći problem u životu. Nikad nisam zaspala kad izađe dok se ne vrati kući. Uglavnom je sa svojim drugarima, koji su normalni, ali ko će ga znati kad deca popiju. Plačem zbog njega, nerviram se. Mnogi ga gledaju drugačije jer je Šijanov i moj sin, pa se brinem da ga namerno ne provociraju i da mu se ne desi neko zlo. Šijan je tako i nastradao - rekla je pevačica za ovaj dnevni list, i dodala je terala sina da uradi test za drogu.

OVO SE RETKO VIĐA: Evo kako je sin Goce Božinovske dokazao majci da se ne drogira! (FOTO)

- Danima sam kupovala neke kućne testove za drogu i terala Mirka da ih radi. Jedan dan sam se iznervirala i shvatila da je merodavnije i sigurnije da ga odvedem da izvadi krv. Na to sam se odlučila jer je nešto ludovao tri dana, nije se zaustavljao, stalno je izlazio. Izvukla sam ga iz kreveta i rekla mu: "Polazi". Pristao je, ali pod uslovom da mu platim 100 evra. Platila sam mu! Srećom, rezultati su pokazali da se nije drogirao - navela je Goca.

Foto: Facebook/mirkosijan Foto: Facebook/mirkosijan

Ona je dodala da zahteva od Mirka da joj javlja kada izađe u klub. Pevačica je rekla da ne veruje da nađe posao.

- Ne znam šta bi mogao da radi. Ma čime da se bavi u ovoj zemlji kad nema posla? Mlađa ćerka mi je fakultet završila, a ne možemo da joj posao nađemo - zaključila je folkerka.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P. P

    18. decembar 2015 | 12:50

    Gospođo sin vam je tezi buzdovan.

  • mitka

    18. decembar 2015 | 13:38

    Srce mamino,nema posla...ma,nema veze,dok je mame,bice i para...samo neznam sta ce posle...kriminal?

  • buba

    18. decembar 2015 | 13:44

    goco sto si toliko opsednuta sa mirkom....te da se ne drogira...te da ne završi kao otac..alo samo ti imaš muško dete....pa šta mi sa više sinova treba da uradimo...da si ga skromnije vaspitavala..više vremena provodila sa sinom nego sa žapcem...nebi sad imala noćne more i probleme....sin ti cele noči po klubovima..splavovima...pa šta očekuješ.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA