"Tesna koža" biće " Besna koža"

U petom nastavku kultnog serijala Nikola Simić i Lane Gutović prezivaće se - Šantić i Kojić!

  • 0

Peti nastavak komedije "Tesna koža" ipak će biti sniman, a zvaće se - "Besna koža". Iako je poslednjih dana najavljivano da će sudski biti onemogućeno da se Nikola Simić i Lane Gutović ponovo nađu u istom kadru, legendarni glumci će tumačiti stare likove, ali pod novim imenima.

Zbog sukoba oko autorskih prava glavni junaci "Besne kože" koje tumače Simić i Gutović više se ne zovu Šojić i Pantić, već Kojić i Šantić, ali se direktno oslovljavanje izbegava u dosad snimljenom materijalu. Da li će njihova imena definitivno biti promenjena, u ovom trenutku se ne zna. Ta odluka će biti doneta kada advokat produkcije „Gama“ proceni ishod sudskog procesa. Prvo ročište je 8. februara, a ako se zna koliko u Srbiji prosečno traje parnica, male su šanse da se pre premijere filma donese pravosnažna presuda.

Samo rešenje o zabrani snimanja filma nemaju. Kažu da im do danas nije stigao papir o prinudnoj meri koju je doneo Viši sud u Beogradu po predlogu Siniše Pavića, scenariste.

Iako su imena promenjena, izgled glavnih junaka isti je kao pre 30 godina kada su se Pantić i Šojić prvi put pojavili na velikom platnu i osvojili publiku. Nikola Simić opet ima raščupanu kosu, a Lane Gutović karakteristične šiške i brkove, a obučen je u prepoznatljivom Šojićevom stilu.

Film „Besna koža“ snima ista ekipa koja je snimila i prethodna četiri dela. Komplikacije između Siniše Pavića i produkcijske kuće „Gama“,završene su tako da su se glumci filma odlučili za drugu opciju i ponovno snimanje nastavka filmskog hita. Snimanje je počelo, a kako saznajemo glumci se odlično snalaze na setu, a i dobro su plaćeni, kako prenose mediji.

Dok „Gama“ snima „Besnu kožu“, Pavić u svojoj vikendici u Vlasotincima piše nastavak „Bele lađe“. A naziv „Tesna koža“ odlazi u istoriju srpske kinematografije.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA