POTRESNO PRIZNANJE ĆERKE ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Dečko me je tukao, a ja sam ćutala zbog sramote!

- Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila sa njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja - izjavila je Jelena Balašević

  • 41
Printskin: Demokaratska stranka Printskin: Demokaratska stranka

Jelena Balašević, ćerka kantautora Đorđa Balaševića, je za "Blic" otkrila da ju je bivši dečko psihički i fizički zlostavljao. 

- Dugo me je bilo sramota da pričam da sam doživela psihičko i fizičko zlostavljanje od partnera. Ali više nije. O tome mora da se govori. Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila sa njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar - priča Jelena i objašnjava da joj se dečko posle tog udarca izvinjavao, plakao i kleo da to nikada više neće uraditi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- E, u tome je caka. To je ta rečenica na koju većina žena popusti i oprosti. Ali nasilje se uvek ponovi. Ako se to jednom desi, desiće se i drugi put. I tako unedogled ukoliko ćutite. Imala sam veliku sreću što sve što sam doživljavala nije trajalo dugo. Naredna dva šamara su mi bila dovoljna da pokupim svoje stvari i odem iz veze - navodi Balaševićeva ćerka i dodaje da je dugo ćutala o svemu što je preživela.

- Sramota. To je jedino što sam osećala nakon svega. I to baš dugo. Međutim, o tome mora otvoreno da se priča jer to je nešto što danas povezuje mnogo žena. Nisam ga prijavila jer zbog sramote nisam htela to da radim - kaže Jelena Balašević i napominje da su njeni roditelji bili ljuti na nju zato što im ranije nije rekla da je dečko fizički maltretira.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karlo

    19. decembar 2015 | 11:29

    Pa kad si tupava nek te bije. Umesto da odmah odes u policiju kod oca i porodice ti trpis. Nasilnike svih tipova u zatvor jer im je tamo mesto. Niko nikog ne sme da bije i tu je kraj. Mozda je jaci od tebe, mozda je jaci od jednog policajca ali nije od tri policajca i drzave. Drzavu niko nikad nije pobedio i nikad je niko nece pobediti. Drzava smo svi mi normalni ljudu. Stop nasilju, mrzim nasilnike!

  • MK

    19. decembar 2015 | 12:47

    Svaka čast na hrabrosti da se devojka pojavi u javnost stop nasilju

  • lilit

    19. decembar 2015 | 12:56

    Psihijatri bi im dali dijagnozu: TOTALO POREMEĆENI IDIOTI, SIROVINE, KRETENI, MALOUMNICI, STOKA....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA