Marko Louis novim spotom najavio svoj veliki koncert (VIDEO)

- Jedva čekam koncert, nema ništa lepše nego kad razmeniš energiju sa publikom koja je došla da podrži ono što ti radiš, koja oseća te vibracije - rekao je pevač koji je ekranizovao numeru "Funky Chicken"

  • 0

Marko Louis je snimio spot za drugi singl "Funky Chicken" sa svog prvog solo albuma, koji je izašao u maju ove godine. U ovom spotu pored velike palete boja i zanimljivih kadrova, možete videti i mnogo tzv. “kokošijeg plesa”, koji izvode nasmejani pojedinci i profesionalna plesačka trupa "2hot4stage", emitujući pozitivnu energiju

Spot najavljuje prvi veliki koncert, koji će se održati u petak, 25. decembra u jedinstvenom ambijentu kluba Monsun. Karte u pretprodaji možete da kupite u Zla Steku i u Monsun Baru po ceni od 300 din.

- Jedva čekam koncert, nema ništa lepše nego kad razmeniš energiju sa publikom koja je došla da podrži ono što ti radiš, koja oseća te vibracije. Želim da se zabavimo, da pevamo i plešemo. Siguran sam da će se koncert pretvoriti u jednu veliku prednovogodišnju žurku. Srećno svima, da smo zdravi i nasmejani! -  poručuje sa osmehom Marko Louis.

Foto: Promo Foto: Promo

Prvi spot za pesmu “Shine On Me” sa istoimenog albuma je izašao u aprilu ove godine, kada se Marko zvanično predstavio publici svojim albumom prvencem. Album je u potpunosti napisan na engleskom jeziku, tako da je namenjen, kako za domaće, tako i za internacionalno tržište. Zvuk na ovom albumu je kombinacija različitih boja i uticaja, od soul-a, R'n'B-a, Pop-a, do elemenata Balkanske i Orijentalne kulture.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA