Željko Joksimović novim spotom najavio koncert u "Sava centru" (VIDEO)

Pevač je ekranizovao hit "Zvezda" s njegovog novog albuma i tako najavio koncertni spektakl koji će se održati 24. decembra u Beogradu

  • 0
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Veče uoči koncerta u Sava Centru Željko Joksimović objavio je spot za pesmu "Zvezda", jedan od najvećih hitova sa poslednjeg albuma, i time napravio sjajnu uvertiru pred novo druženje sa beogradskom publikom.

 

Ideju za video spot numere "Zvezda" osmislio je kreativni tim produkcije Videosfera, koja je bila zadužena i za izvršnu produkciju u koordinaciji sa produkcijskom kućom Minacord.

 

TRAŽILI STE, DOBIĆETE! Željko Joksimović ispunjava želje fanova u "Sava centru" (FOTO)

 

Muziku i aranžman za pesmu radio je Željko Joksimović, tekst su pisali Marina Tucaković i Milan Radulović. Prateći vokali su Ksenija Milošević, Olga Popović i Ivana Selakov. Od instrumenata, Željko je svirao na klavijaturama, Ksenija Milošević na violini, Aleksandar Sedlar na električnoj gitari, dok je Miloš Nikoliš svirao kaval.

 

Printskrin: Youtube/MINACORDMUSIC

Printskrin: Youtube/MINACORDMUSIC

 

Snimanje spota obavljeno je početkom novembra u jednom od studija u Pančevu, u tamnoj scenografiji koju su osvetljavale sijalice nalik zvezdama koje su noću posute nebom. Za razliku od prethodna dva spota za pesme "Dama" i "Isto je", koji su inspirisani barokom, ovaj video-klip je potpuno drugačiji.

 

Pesma, koju Željko rado izvodi na svim koncertima, i koju je publika izvanredno prihvatila, nastala je pre nešto manje od godinu dana, na zanimljiv način.

 

- Napravio sam par tonova koji su označavali refren. Napisao sam je za dva minuta. Toliko je jaka, izletela je u komadu. Moja Mina koja dolazi uveče u studio i preslušava ono što sam uradio, kada je čula zvala me i rekla: “Ništa bolje nikad nisi napisao“. Čim sam je završio imao sam utisak da čujem i tekst koji nisam umeo da napišem. Da čujem - vidi ovu zvezdu... Tekstopisci vole kad autor čuje neke reči, to im olakša posao. Znao sam odmah da je A1. Ali kad misliš da je gotovo pesma nekad baš tu počne. Kao neukroćena goropad. Ne da se. Lošim miksom i aranžmanom može da izgubi magiju i energiju. Meni se to desilo za Zvezdom. Prosto, demo je bio odličan i u miksu je morala je da bude još bolja. Mučio sam se, radio, krotio, menjao. Sada kada je čujem – uživam koliko je magična - rekao je Joksimović.

 

Pogledajte spot:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA