Preminuo muž Sanje Doležal, bubnjar "Novih fosila"

Bubnjar Novih fosila i suprug poznate pevačice grupe preminuo je juče od posledica moždanog udara

  • 0

Poznati bubnjar Nenad Šarić Brada, koji je ove zime proslavio 18 godina braka sa pevačicom Sanjom Doležal, preminuo je juče nakon pretrpljenog moždanog udara.

- Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio juče posle 15 časova. Prerano za mene i za našu decu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posledice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem lekarima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili za ova dva dana. Medije molim da nas ostave kako bi mogli u miru i tuzi preživeti ove trenutke. Hvala - stoji u saopštenju koje su potpisali Sanja, Lana, Luka, Sven i Lea.

- Da, umro je od posledica moždanog udara, ne mogu vam reći ništa više o tome, sad ćemo se svi okupiti kod Sanje i Luke - potvrdio je za "Stori" Vladimir Kočiš Zec.

Muzičar i član Novih fosila, udar je doživeo u utorak veče, te je hitno prebačen u karlovačku Opštu bolnicu. Kako prenosi Stori, Bradu je u teškom stanju pronašla komšinica, koja je na u vikendicu došla na poziv Sanje Doležal. Ali, čini se da je to već bilo prekasno za borbu protiv teškog udara.

Nenad Šarić poslednji je došao u sastav Novih fosila i to 1985. godine. Rođen je u Rijeci. Karijeru muzičara počeo je u šezdesetim godinama u zagrebačkoj rock grupi "Jutarnje zvijezde", a u Novim fosilima je preuzeo ulogu bubnjara.

(A. V. / Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA