SPEKTAKL U NAJAVI: "Eyesburn" i "Last Thrill" 25. decembra u klubu "Gun" (VIDEO)

Na dan koncerata, na ulazu u klubu "Gun", ulaznice će koštati 800 dinara

  • 0

Pred nastupe u klubu "Gun", grupa "Eyesburn" objavila je novi spot za pesmu "Dream is over", koja obeležava početak priprema za novi album koji će ovaj bend objaviti tokom sledeće godine.

- Ovim spotom, tj. singlom, upoznajemo publiku sa novim članovima i otvaramo novo polavlje u radu. Tekstom pesme motivišemo ljude na pozitivan odnos prema budućnosti bez obzira na poteškoće u sadašnjosti - rekao je Nemanja Kojić Kojot povodom objavljivanja novog spota kojim Eyesburn najavljuju dva koncerta u petak i subotu, u beogradskom klubu "Gun".

- Na dva beogradska nastupa ljude očekuju već poznate himne, ali u novim izvedbama. A biće tu i novih stvari! Nastupi će u smislu set liste biti isti i u petak i u subotu, ali mi smo dinamičan bend uživo i nikada ne izvodimo pesme sa DUB elementima u istom aranzmanu, te će u tom smislu biti dosta različiti - dodao je Kojot.

Grupi "Eyesburn" će se na sceni Gun Cluba u petak, 25. decembra, pridružiti beogradski sastav "Last Thrill" koji će prestaviti svoj nedavno objavljeni EP, a u "Eyesburn" spektakl u subotu, 26. decembra, publiku će uvesti sve popularniji i sve žešći "Dot The Eye".

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao i posredstvom DD Tickets prodajne mreže.

Na dan koncerata, na ulazu u klubu "Gun", ulaznice će koštati 800 dinara. Za više informacija, kliknite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA