VLADO JE ALKOS! Šavija izvređala Georgieva nakon što je on prozivao starlete

- Imala njegove postere po sobi, slušala njegove pesme po sto puta na dan, bila zaljubljena u njega, maštala da ga upoznam... A danas ovo da doživim - napisala je starleta

  • 15

Kantautor Vlado Georgiev se  pre nekoliko dana preko društvene mreže Tviter raspitivao gde i kada nastupa izvesna starleta, budući da želi da čuje kako peva.

U ovom tvitu prepoznala se Nataša Šavija koja je osula paljbu po Georgievu.

- Čujem Vlado Georgiev je tražio da čuje kako pevam... E pa vrlo rado ću mu zapevati, i to na uvce. Sigurna sam da bolje pevam od njega, on od piva ne može jedan ton da pogodi. Šteta... Čovek koga sam obožavala u 7.razredu sada me pljuje ( indirektno naravno). Sećam se kad sam dobila autogram od njega, bila sam uzbudđena danima, imala njegove postere po sobi, slušala njegove pesme po sto puta na dan, bila zaljubljena u njega, maštala da ga upoznam... A danas ovo da doživim ‪#‎stopalkoholu‬ - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    25. decembar 2015 | 12:25

    PA DOK SI BILA U SEDMOM RAZREDU SI MOZDA I BILA JOS OK , ALI SADA SI ZADNJI OLOS , A TO DA SI STARLETA TI JE KOMPLIMENT, S OBZIROM KO SI I KAKVA U STVARI . KOGA BRE TI PROZIVAS OLOSU , SRAM TE BILO ??

  • Vesna

    25. decembar 2015 | 13:53

    Ti si nasla nekog da komentarises koji ima karijeru i prelepe pesme,bolje cuti striptizeto!

  • Su

    25. decembar 2015 | 12:54

    Stop alkoholu,a takodje stop prostituciji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA