ZVEZDE GRANDA: Ovi kandidati su prošli dalje (FOTO)

Njih desetoro se kvalifikovalo za nastavak takmičenja

  • 1

Iza nas je još jedna emisija "Zvezde Granda". Žiri, u kojem je ovog puta bila Nada Obrić, je bio ponovo na nivou, kao i kandidati.

Foto: Grand Foto: Grand

Nažalost, samo njih deset je prošlo dalje.To su: Fatmir Sulejmani, Sanela Huseinović, Stefan Arsenijević, Marko Milojković, Dragana Petković Maza, Nenad Kostov, Mila Miletić, Slađana Dragojlović, Nemanja Radisavljević i Aleksandar Miškovski.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    27. decembar 2015 | 15:05

    Ово је НАЈВЕЋЕ ЗЛО које је задесило Србе!!! Ово је УНИШТИЛО све оно што је ваљало у Српском народу! Ова пошаст је гора од турака, аустро-угара, шваба и нато-а!!! Озбиљно мислим! У Србији треба укинути хармонику, тотално забранити тај инструмент! Народна музика је уништила Србију и 95% људи у Србији је тотално заглупило и затупило све због овога, некада као клинци када овако нешто налети на тв ми смо се спрдали и окретали канале, некада сам мислио да то слушају само људи од 60 и више година, и свугдје је било тако осим у Србији, ово је већа опасност од свих дрога..... Више би волио да ми син заглави на хероину него да се пријави на овакву аудицију!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA