DA LI JE ON REALAN? Pogledajte kakvu odvratnu stvar je Lepi Mića uradio Maji! (VIDEO)

Usred svađe sa Majom, Lepi Mića joj je prišao i uradio nešto što je zaprepastilo čak i njegove navijače

  • 6
Lepi Mića i Maja Nikolić Printskrin: TV Pink

Činjenica je da Lepi Mića nikako ne može da se pohvali lepim manirima, ali je sada otišao i korak dalje i šokirao gledaoce onim što je uradio Maji Nikolić na "Farmi"

Jelena Golubović dovela Staniju do nervnog sloma, a zatim je dotukla NAJJAČOM izjavom ikada! (VIDEO)

Dok se svađao sa Nikolićevom, Mića je mrtav 'ladan prišao do Maje i prdnuo joj u lice... I još je dobio ovacije ostalih!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Galileo

    28. decembar 2015 | 13:57

    Ovacije ostalih je dobio pre svega, jer su ga po prvi put razumeli sta govori, a i oni sami su navikli na taj jezik kod svojih kuca, roditelja ! Cemu cudjenje ? Za jednu Tamaru kojoj jos samo ALen nije bio u gacama, tata i mama kazu da im je Tamara super kako se pokazala !? Kruniceva koju je, verujem mama ucila da, ako ti neda a pokusala si rukama, ti onda pokusaj zubima.....itd. Tako da je njihova reakcija razumljiva. Ovi mladi, nazovi muskarci, naravno reaguju po pozivu i dozvoli muze, ili zlatne pice Tamare. Jedini covek medju njima, pa kakav god bio, nije vise na imanju...preostao je samo talog visedecenijske dekadencije Srbije.

  • Lana

    28. decembar 2015 | 18:44

    Jeste on u pravu za neke situacije i ljude na farmi, ali je ruzan, ne kulturan i zabalavi kad prica da ga je tesko razumeti. A da, ima neke tikove kad hoce brzo ga govori. Malo baguje.

  • Drekavac

    28. decembar 2015 | 15:05

    Ovaj je lud...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA