ZBOG OVOGA JE LEMI LEGENDA: Gađali ga flašom, dugovali mu pare, a on je rekao: "Sviramo", i rasturio Taš! (VIDEO)

Poznati menadžer Dragan Novičić otkrio je za Telegraf neke zanimljivosti vezane za nastup grupe "Motorhead" u Beogradu 2002. godine

  • 10

Lemi Kilmister, jedna od najvećih rokenrol legendi, preminuo je u 71. godini života. Da je bio velika faca i sjajan profesionalac, dokazao je 2002. godine, kada je zajedno sa svojom grupom "Motorhead" nastupio na beogradskom Tašmajdanu.

Nažalost, tada se desio manji incident kada je neko iz mase bacio flašu na scenu. Lemi i ostatak benda povukli su se sa scene, a publika je s nestrpljenjem čekala eventualni njihov povratak.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Dragan Novičić, organizator koncerta grupe "Motorhead" na Tašmajdanu te 2002. godine, rekao je za Telegraf šta se desilo u bekstejdžu nakon ovog nemilog događaja.

- Mislim da su Lemija pogodili u ruku. Posle incidenta, on i momci iz grupe čekali nekih pet minuta iza scene, a na kraju su prelomili i rekli: "Sviramo" - naveo je poznati menadžer za naš portal, a potom otkrio još jednu zanimljivost vezanu za nastup grupe "Motorhead" u Beogradu 2002. godine:

- Ja sam tada platio 90% razglasa koji je bio skup. "Motorhead" nisam isplatio u celosti, ali su oni ipak pristali da održe koncert u Beogradu. Ostatak novca sam im uplatio kasnije - zaključio je on.

Da podsetimo, "Motorhead" je 2002. godine u srpskoj prestonici imao sjajan nastup.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AceOfSpades

    29. decembar 2015 | 14:21

    R.I.P Legendo!

  • Hitman

    29. decembar 2015 | 14:02

    Bio sam na koncertu u Beogradu na Tašmajdanu 2002. godine i taj koncert je bio VEOMA loš, prava tezga. Za razliku od toga sam bio na koncertu 1994. godine u Budimpešti na Bastards turneji koji je bio savršen. Ovo što pišete kako je on "rasturio Taš" nema veze sa istinom.

  • NIGHTRAIN

    29. decembar 2015 | 19:49

    RIP LEMMY.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA