Telegraf vas vodi na premijeru filma Viktor Frankenštajn (FOTO) (VIDEO)

Troje najbržih čitalaca koji pošalju mail na karte@telegraf.rs, osvojiće po 2 karte za specijalnu projekciju filma, koja je zakazana za sredu, 30. decembar. U mailu je potrebno da navedete ime i prezime i broj telefona.

  • 0

U bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, 30. decembra u 20 časova biće održana premijera novog ostvarenja Pol Mekgigan, Viktor Frankenštajn.

Iako je priča o Frankenštajnu i njegovoj bizarnoj kreaciji stara gotovo dva veka, ovaj film donosi  potpuno novu percepciju tvorca najpoznatijeg filmskog čudovišta - Viktora Frankenštajna i njegovog pomoćnika Igora Štrausmana.

Foto: Promo Foto: Promo

U dinamičnoj i uzbudljivoj ekranizaciji legendarne priče, kontraverzni naucniki naučnik, kojeg igra zvezda nove X-men trilogije, Džejms Mekavoj, i njegov štićenik Igor, Danijel Redklif, dele plemenitu viziju – žele da njihov zajednički naučni rad donese dobrobit čovečanstvu.

Istraživanje besmrtnosti i ekspermenti se pretvaraju u opsesiju koja ima zastrašujuće posledice, koje jedino Igor može da spreči i svog prijatelja Viktora vrati sa ivice ludila.

Zaplet romana i sve adaptacije horor klasika iz 1818.  zahtevale su da Viktor Frankenštajn bude potpuno nestalan, bez empatije, histerični, neodgovorni narcis koji je opet toliko čudesan da može da napravi život od mrtvog tkiva.

Foto: Promo Foto: Promo

Razlika u ovoj filmskoj adaptaciji Šelijevog romana je što se ona fokusira na odnos Igora i doktora Frankenštajna. Mi u ovom filmu dobijamo ono što ranije nikad nismo videli – priliku da iz prve ruke saznamo ko je zapravo Viktor.

Reditelj filma Pol Mekgigan je izjavio kako mu je posebno važna bila verodostojnost odnosa između Redklifa i Mekavoja i načina na koji oni “prodaju” svoje likove.

Viktor je strastveni zaljubljenik u nauku, koji krije mračnu tajnu i Igor koji iako je zahvalan na svemu što je Viktor učinio za njega, jedini je lik koji dovodi u pitanje njegov moral. Obojica odbačeni od svojih najbližih snagu pronalaze u njihovom prijateljstvu.

Karte za premijeru  30. decembra su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, a od 31. decembra ga možete naći na redovnom bioskopskom reportoaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA