Kortni Lav više ne sme da priča o Kurtu Kobejnu

Udovica frontmena kultne grupe "Nirvana" odrekla se prava da odlučuje o svemu što se tiče slavnog muzičara u zamenu za pozajmicu od 2,75 miliona dolara

  • 1

Poznata po otrovnim i žestokim napadima na račun svih onih koji se usude da kritikuju njenog pokojnog supruga Kurta Kobejna, Kortni Lov će sada morati da prećutkuje tuđe komentare.

Naime, kontroverzna pevačica ustupila je sva prava na ime, lik i dela nekadašnjeg frontmena kultne grupe "Nirvana" svojoj kćerki Frensis Bin Kobejn.

Ona se sagalasila da napusti funkciju direktora firme zadužene za prikupljanje novca od izdavačkih prava Kobejna u zamenu za pozajmicu od 2,75 milona dolara. Njeno članstvo u kompaniji ostaje, s tim da više nema pravo odlučivanja.

Prema pisanju magazina "The Fix", 18-godišnja Frensis će ubuduće imati ekskluzivnu kontrolu nad imenom i likom "Nirvane" i svog oca Kurta Kobejna.

Iako je izgubila moć da odlučuje o svemu što se tiče slavnog muzičara, malo je verovatno da će Lav prestati da upućuje zajedljive komentare na račun bivših Kobejnovih kolega, a posebno Dejvida Grola.

(A.V./Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA