Dženet Džekson ima KARCINOM! Na glasnim žicama! (FOTO)

- Srce mi se slama što moram da vas obavestim da sam prinuđena da odložim turneju ''Unbreakable'' - napisala je pevačica na Tviteru, ne želeći da otkriva detalje

  • 3

Američka pop zvezda Dženet Džekson (49) navodno boluje od karcinoma glasnih žica (glotidni karcinom), piše Tanjug.

Pevačicini bliski saradnici i prijatelji nisu potvrdili glasine koje su počele da kruže nakon što je Dženet u decembru prekinula svetsku turneju, kojom je trebalo da se vrati na scenu posle sedam godina odsustva.

Sajt "Radar Online" navodi kako je muzička zvezda tada objavila da mora na operaciju, iako nije objasnila o čemu se konkretno radi i kakav je zahvat u pitanju.

Srce mi se slama što moram da vas obavestim da sam prinuđena da odložim turneju ''Unbreakable''. Molite se za mene i moju porodicu u ovom teškom trenutku - napisala je Dženet na Tviteru, napominjući da ne želi otkrivati detalje o trenutnom zdravstvenom stanju.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

(Telegraf.rs/izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    6. januar 2016 | 15:35

    Njoj olakava situaciju to sto je puna k'o brod i ima para za lecenje.Sta sa ljudima iz ove nase napacene i oglodane zemlje,gde u bolnicama ljudi jedva dodju na red za takvu vrstu terapije

  • DS

    7. januar 2016 | 04:48

    Žena već demantovala glasine i rekla da nema rak.I koncerti nisu otkazani već pomereni.I zahvalila se svima koji "brinu" o njenom zdravlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA