Glasa se i za Ivana Ivanovića! (FOTO)

Internetom kruže fotografije glasačkih listića koji pokazuju da se na predsedničkim izborima može glasati i za poznatog voditelja

  • 2

Ivan Ivanović počeo je već da prebrojava svoje glasačke listiće. Naime, on je na Tviteru do sada objavio slike već tri glasačka listića koji potvrđuju glasove date njemu.

Voditelj je u šali vodio svoju predsedničku kampanju pod parolom "Napred malim korakom" i, sudeći prema slikama koje kruže društvenim mrežama, neki su se opredelili da svoj glas daju upravo njemu.

Nije mnogo obećavao, raspodelio bi zaradu pravično, više njemu, manje drugima i upravo na taj način "ukrao" nekoliko glasova predsedničkim kandidatima.

Videćemo do kraja dana kako Ivan Ivanović napreduje, s obzirom na to da je dan tek počeo i da se večeras očekuju konačni rezultati izbora.

(A. V. / Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    6. maj 2012 | 12:51

    Serete,serete i samo serete.

  • Mila

    7. maj 2012 | 14:27

    Ne seru uopste, bila sam u birackom odboru i uverila se u to da ljudi jesu glasali za Ivnovica... Da se kandidovao, mogao je i da pobedi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA