TOP LISTA: Ovo su trenutno najgledaniji filmovi u svetu (VIDEO)

Prvi je film "Star Wars: The Force Awakens", a prate ga ostvarenja "The Revenant" i "Daddy's Home"

  • 0

Jedan od najpopularnijih svetskih sajtova za filmove IMDB objavio je novu listu najgledanijih filmova za ovu nedelju. Na prvom mestu našlo se ostvarenje "Star Wars: The Force Awakens", koje je ovog vikenda inkasiralo neverovatnih 42, 35 miliona dolara.

JAČI I OD AVATARA: "Ratovi zvezda: Buđenje sile" najuspešniji film svih vremena! (VIDEO)

U ovom filmu glavne uloge tumače Harison Ford, Mark Hamil i mnogi drugi.

Pogledajte trejler:

Na poziciji broj dva je film "The Revenant", koji je nedavno nagrađen Zlatnim globusom. Film je ovog vikenda zaradio 39,83 miliona dolara. Glavnu ulogu igra Leonardo Dikaprio.

SVET U ŠOKU: Leonarda Dikaprija SILOVAO MEDVED, i to DVA PUTA?! (VIDEO)

Pogledajte trejler:

Mesto broj tri pripalo je komediji "Daddy's Home", u kojoj igraju Vil Ferel i Mark Volberg. Film je zaradio ovog vikenda 15,02 miliona dolara.

Pogledajte trejler:

Četvrta pozicija pripala je filmu "The Forest", koji je inkarisao ovog vikenda 12,74 miliona dolara. U ovom ostvarenju glavnu ulogu tumači zvezda serije "Igra prestola" Natali Dormer.

Pogledajte trejler:

Peti po redu je film "Sisters". U pitanju je komedija u kojoj glume Ejmi Puler i Tina Fej. Film je za vikend zaradio 7,19 miliona dolara.

Pogledajte trejler:

Tarantinov novi film "The Hateful Eight" je šesti najgledaniji film u ovom momentu. Zaradio je ovog vikenda 6,40 miliona dolara. U ovom ostvarenju glume Semjuel L. Džekson i Kurt Rasel.

Pogledajte trejler:

Sedmi po redu je film "The Big Short". Zaradio je 6,17 miliona dolara. U ovom ostvarenju glume Kristijan Bejl, Rajan Gosling i Rudi Ajzenzopf.

Pogledajte trejler:

Na listi se našao i jedan animirani film "Alvin and The Chimpmunks: The Road Chip" i na osmoj poziciji je po gledanosti. Ostvarenje je ovog vikenda zaradilo 5,70 miliona dolara.

Pogledajte trejler:

Deveta pozicija pripala je filmu "Joy", u kome igraju Dženifer Lorens i Robert de Niro. Ovo ostvarenje je inkasiralo za vikend 4,48 miliona dolara.

Pogledajte trejler:

I na desetom mestu je film "Concussion". Film je ovog vikenda zaradio 3,03 miliona. U njemu igraju Vil Smit i Alek Boldvin.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs/izvor: IMDB)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA