SKANDAL: Gastozu preti diskvalifikacija, optužio Zmaja da je ubio svog oca! (VIDEO)

- Svaki dan mi preti da će me ubiti, zaklati, on treba da ide u zatvor! - rekao je Gastoz o Zmaju

  • 32

Pravo je čudo da noćas u "Parovima" nije došlo do tuče, a sve je počelo kada je Gastoz optužio Zmaja da je ubio svog oca!

HAOS U PAROVIMA: Podivljali Zmaj pljunuo Vesnu u lice, pa pesnicom udario Nemanju! (VIDEO)

Dok je voditeljka pokušavala da ućutka Gastoza i pošalje ga u izolaciju, on je vikao:

- Kunem se u svoju majku, Zmaj je ubio svog oca... Pucao je na brata, i betonskom pločom ubio oca. Svaki dan mi preti da će me ubiti, zaklati, on treba da ide u zatvor!

Zmaj je potom počeo da urla da su to sve laži, a Gastoz je završio u izolaciji.

- U rijaliti seriji "Parovi" kao i u programima slične vrste dozvoljeno je da se učesnici - glumci raspravljaju, spletkare, izmišljaju, prave sopstveni scenario s ciljem eliminacije drugih takmičara i krčenjem svog puta ka glavnoj nagradi, ali, svakako da se neće tolerisati neprimereno provociranje, kojim se remeti zabavno-humoristički program. Iz tog razloga Nenad Marinković Gastoz apsolutno će biti kažnjen, jer remeti osnovna pravila ovog formata, a to su smeh i zabava. Produkcija "Hepi" televizije još nije donela odluku za ovakvo neprimereno provociranje, ali nije isključeno da Gastoz može biti i diskvalifikovan, baš kao što je to bio Uroš Čertić, posle verbalnog okršaja sa Zmajem - kažu iz produkcije TV "Hepi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nada

    16. januar 2016 | 11:18

    Nije ni preterao Gasttoz,pa ovaj ga napada i preti mu danima,zasto bi onda bio kriv sto je rekao to sto je rekao,Zmaj je sam rekao nekolko puta,pa i pred Maricem,da je usao u Parove kako ne bi isao u zatvor...i da mu je to utociste..to su svi gledaoci culi,a voditeljka kao nije cula.Zmaj nije normalan,to je psihopata,sto je ocigledno po njegovom ponasanju...Treba zastiti Gasttoza a ne Zmaja,slomio je coveku karlicu,nasrnuo na Urosa razbijenom flasom..lud covek...Zasto kaznajvate Gasttoza ,sto je nasilniku i ludaku rekao to u.lice

  • Pravičan

    16. januar 2016 | 12:16

    Dajte anketu da glasamo, ko je za to da se izbaci zmaj, pa da vidite!

  • cica

    16. januar 2016 | 11:19

    Jedan gospodin vec leží u bolnici, jer mu je Zmaj polomio karlicu, a sada je na redu Gasttozz ali da ga ubije. Sám je Zmaj se Zmaj, jos na "Maldivima", hvalio kako je s ledja izbo nozem policajca, ali se zaratilo, pa je to ostalo nekaznjeno. Umalonije, u finsku, slomio Gasttozza. Ko ce zastiti Gasttozza!? NIKO!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA