UMALO DA UMREM ZBOG GREŠKE LEKARA: Dramatična ispovest srpske pevačice! (FOTO)

Čuvena denserka je otkrila da je pogrešna injekcija koju je primila mogla da bude kobna

  • 10

Pevačica grupe "Trik FX" Natalija Ibraimov nedavno je izjavila da ima želju da ozdravi, a sada je detaljnije progovorila o čemu se, zapravo, radi. 

Ona za "Alo" kaže da još uvek ne zna od čega boluje ali i da je, navodno, malo falilo da umre kad su joj lekari dali pogrešnu injekciju. 

- Dobila sam upalu leđnog mišića zbog prevelike fizičke aktivnosti - što na nastupima, što privatno, ali nisam to na vreme sanirala, pa oko godinu dana trpim bolove u leđima. Iako sam mislila da je to obična upala, izgleda da mi se nešto drugo dešava. Radila sam brojne analize, ali još nisam dobila dijagnozu - priča Natalija.

Ona dodaje:

- Svašta mi se desilo u poslednjih mesec i po dana. Posle toliko analiza, dogodilo mi se i to da sam primila pogrešnju injekciju, zbog čega zamalo da umrem.

Printskrin: Youtube/TrikFx VIPPER Printskrin: Youtube/TrikFx VIPPER

- Sada se bolje osećam, hvala Bogu. Pronašla sam čoveka kod koga idem na terapije, istežem leđni predeo koji me boli, i za sada mi njegova metoda zaista pomaže - završila je Natalija.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop

    18. januar 2016 | 10:22

    I sad mi treba da citamo ovakve budalastine,jer doticne nema sta drugo da plasira,sem bola u ledjima

  • Djansr

    18. januar 2016 | 10:52

    I sad,sta? Prvo nauci da se bar na jednoj fotografiji nasmejes,uvek si ozbiljna i napucena . Stavi silikone pa se puci. I sta sad? Pa ne bole samo tebe ledja.

  • da

    18. januar 2016 | 18:22

    mene zabolelo nesto malo nize ispod ledja od za ovakve ispovesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA