LEMI, BOUVI, FREJ: Opasan bend se skupio na nebu, zamislite da zasviraju zajedno! (VIDEO)

Na repertoaru bi bili vanvremenski hitovi - "Hotel California", "Ace Of Spades", "Absolute Beginners"...

  • 2

Nekoliko planetarnih rokenrol zvezda je krajem 2015. i početkom 2016. godine napustilo ovaj svet, pa nam tužno preostaje da konstatujemo da se na nebu, u poslednje vreme, okupio opako dobar bend. 

Teška je sudbina pogodila bend "Motorhead". Nema više simbola grupe - Lemi Kilmister je preminuo 28. decembra 2015. u 71. godini, samo dva dana pošto je otkriveno da ima galopirajući rak.

Fanovi grupe su se rastužili još u novembru, kada nas je napustio bivši bubnjar Fil Tejlor u 62. godini.

S obzirom da je Lemi, uz glas, čuven i po sviranju bas gitare, ritam sekcija je, kao što vidite, komplet iz "Motorheada".

Glavni mikrofon ćemo, ovoga puta, prepustiti Dejvidu Bouviju, čija smrt 10. januara u 70. godini je bila planetarna vest broj jedan. Opet je koban bio rak...

Prštaće gitare u ovom bendu, ali ćemo solaže prepustili Glenu Freju. Jedan od osnivača legendanih "Eaglesa", kasnije i muzičar sa zapaženom solo karijerom, napustio nas je 18. januara u 68. godini.

"Ace Of Spades", "Space Oddity", "Absolute Beginners", "Hotel California", "The Heat Is On"... Kakav šarenolik spektar vanvremenskih hitova bi bio na tom repertoaru...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    20. januar 2016 | 16:51

    Laka im nebeska bina! Neka kraljevski rokaju na nebu, kad su vec prestali na Zemlji... Raj je za njih, vecna im slava i veliko hvala sto su ucinili ovaj svet posebnim, svojim dolaskom na isti! Posle njih vise nista nije isto, vise nece biti takvih Bogova! HVALA VAM OD SRCA! VOLIM VAS PUNO! R.I.P.!

  • Rocky

    20. januar 2016 | 17:54

    zaboravljate Scott Weilanda is STP i Velvet Revolver..ne ide,bio je dobar muzicar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA