NAJMRAČNIJA TAJNA ČARLIJA ŠINA: Zbog ove SMS poruke će ga zamrzeti i najveći fanovi! (VIDEO)

Deniz Ričards je iznela teške optužbe na račun bivšeg muža i tvrdi da je Čarli pretio da će ubiti i nju i njihovu ćerku

  • 16

Kao da priznanje Čarlija Šina da je HIV pozitivan nije bilo dovoljan šok za sve, Amerikance su načisto zaprepastili detalji iz tužbe koju je Šinova bivša supruga Deniz Ričards, podnela protiv glumca, i u kojima se navodi da je Čarli pretio smrću Deniz pa čak i najodvratnije vređao njihovu decu.

Kao i uvek u ovakvim slučajevima, suprostavljene strane imaju sasvim drugačije viđenje situacije. Advokati Ričardsove tvrde da se ona samo bori za dobrobit svoje dece i da je novac ne zanima, dok Čarlijev pravni tim tvrdi da je ona od njega dobila već 20 miliona dolara, kao i da joj to nije dosta i da želi još para.

Printskrin: YouTube/Associated Press Printskrin: YouTube/Associated Press

Deniz, između ostalog, u tužbi navodi da je Šin 2013. deci rekao: "Uzeću sve vaše poklone i dati ih beskućnicima". Takođe, glumica kaže da je Čarli, u naletu besa, jednom prilikom desetogodišnjoj Loli zapretio:

- Majka ti je je*ena svinjska ku**a! Ubiću i tebe i tvoju mamu!

Ali, ono što je sve ostavilo bez teksta je skandalozni SMS koji je Čarli u jednom od svojih "pomračenja" navodno poslao ćerki i koji glasi:

- Srećan ti Božić sa tvojom je*enom, gubitničkom, us*anom majkom... tvoj otac je pravi genije... a majka čir na pi**i!

Čak i Šinovi najvatreniji fanovi su zasuli društvene mreže porukama u kojima najstrašnije vređaju glumca zbog ovakvog ponašanja prema svojoj deci.

Printskrin: Twitter/@TODAYshow Printskrin: Twitter/@TODAYshow

(Telegraf.rs/TMZ.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA