Hrvati nude Ceci 200.000 evra da zapeva u Zagrebu?! (FOTO)

Ako Ceca pristane, njen prvi nastup u Hrvatskoj bi mogao da bude organizovan već na proleće

  • 34

Iako to i dalje zvuči nemoguće, jedan hrvatski biznismen je navodno spreman da Ceci Ražnatović ponudi vrtoglavi honorar od 200.000 evra da bi prvi put zapevala u Zagrebu!

Miroslav vikao Ceci "Alooo", a onda ga ona NAČISTO POKOPALA! (VIDEO)

Da podsetimo, Ražnatovićeva nikada nije pevala u Hrvatskoj, a nekoliko puta su se pojavljivale spekulacije o njenim navodnim nastupima koje su su se završavale protestima Hrvata i Cecinim demantovanjem tih glasina.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Osim 200.000 evra, Ceci će obećati i jake mere obezbeđenja jer bi to bio koncert visokog rizika. Ako pristane nastup bi mogao da se dogodi već na proleće - navodi izvor "Kurira", a osim činjenice da srpska pevačica nije baš dobrodošla u Hrvatskoj, kamen spoticanja bi mogle da budu i njene ranije izjave u kojima je isticala da nikada neće pevati u "lepoj njihovoj".

- I kad sam pravila koncert u Beogradu, pozvala sam sve ljude koji žele da me čuju da dođu ovamo jer su Srbija i Beograd otvoreni za sve ljude, za razliku od, na primer, Zagreba. Zato tamo nikad u životu nisam bila niti ću ići. Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na svoje koncerte gde god nastupam. Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevanjem najlepših ljubavnih pesama - poručila je svojevremeno Ceca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA