Molder i Skali dobijaju nove kolege u seriji “Dosije X”

Šest novih epizoda serije od 26. JANUARA na FOX kanalu

  • 1
Foto: Fox Foto: Fox

Svet je veoma uzbuđen zbog povratka serije „Dosije  X“ koja je osvojila 16 nagrada Emmy i pet Zlatnih globusa, a fanovi su odahnuli nakon informacije da će i u novoj sezoni glavne uloge tumačiti Dejvid Duhovni i Džilijen Anderson.

Očekuje se da će nova sezona ostvariti veliki uspeh i zbog uvođenja novih likova u seriju. Molderu i Skali u pomoć stižu dva nova mlada agenta koji će predstavljati novu generaciju FBI agenata u rešavanju paranormalih misterija;  agent Miler, kojeg će igrati glumac Robi Amel (The Flash) i agentkinja Ajnštajn čiji lik će igrati  glumica, producentkinja i operska pevačica Loren Abrouz (Six feet under, Can’t hardly wait, Sleepwalk with me).

Godine 2007. časopis „People“ proglasio je jednom od 100 najljepših žena sveta! Na forumima se već uveliko raspravlja hoće li Molder baciti oko na mladu crvenokosu koleginicu... Epizodne uloge u seriji će ostvariti i Anabet Giš (The Bridge), Anet Mahendru (The Americans), Rajs Darbi (Flight of the Conchords), Kumail Nandžiani (Silicon Valley) i Vilijem B. Dejvis  koji se ponovo pojavljuje u ulozi "Pušača“.

S velikom radošću reakcije fanova očekuju glumci i kreator serije Kris Karter koje je izjavio: - Gledam na ovo kao 13-godišnju pauzu za reklame. Dobra vest je da je svet postao još čudniji, što znači da je pravo vreme da ispričamo ovih šest priča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA