Era tvrdi da je veći švaler od Drljače, ovako mu je Bora uzvratio

Drljača je otkrio da li je veći ljubavnik od ljutog rivala

  • 8

Bora Drljača uzvratio je na prozivke Ere Ojdanića, nakon što je Ojdanić izjavio da je veći ljubavni i veći švaler od Drljače.

- Tačno je to što je Era rekao. Jeste on veći švaler, ali samo zato što ima više para od mene. Pa koja klinka bi bila s nama matorcima da im ne platimo? Sve se danas vrti oko para. Pre 30, 40 godina, devojke su s nama bile iz ljubavi, a danas iz interesa - rekao je Drljača za "Alo!" i nastavio:

Printskrin: YouTube/TV Duga Plus Melodija Records Printskrin: YouTube/TV Duga Plus Melodija Records

- Nismo mi jedini koji šetamo mlade devojke. Mnoge naše kolege iznajmljuju stanove, plaćaju kiriju da bi tamo mogli da privode ljubavnice. Eri to nije potrebno. On ima motel, pa tamo dovodi te klinke. Imaju sobu, hranu, pa što ne bi bile s njim? Svaka njemu čast. Pametno je uložio novac, napravio nekretnine, pa ima gde da dovodi ljubavnice. Ja imam jednu sobu, gde da ih dovodim? - naveo je on.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje

    26. januar 2016 | 16:52

    Dva magarca,ostareli pa izludeli ! Nekada su stari ljudi bili mudraci !

  • Nada

    26. januar 2016 | 18:05

    Ja ih vidjela jednom na aerodromu. Pojma nemate kako izgledaju kad ih ne nasminkaju. Boru sam jedva poznala a Era se uvrijedio nisam ga poznala. Jos se sami nude da se slikaju. Jest narod prilazio da se pozdravi al najmladja zena imala 50 godina.One klinke uhvatile mobilne ne okrecu se kad naidje autobus a kamoli Era i Bora.

  • MAUS

    26. januar 2016 | 20:41

    A svalera ujutro menjaju katetar a uvece drze nosu ispod kreveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA