SEKSALE SE S CRNCEM: Stanija i Aleksandra u trojci!

Starlete su u naseljenom mestu na Kostariki smuvale atletski građenog momka sa kojim su imale seks po ispadanju iz "Survajvera"

  • 5

Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova su iste večeri po ispadanju iz rijalitija "Survajver" u naseljenom mestu na Kostariki smuvale atletski građenog momka i svo troje su završili u njihovoj sobi gde je došlo seksa, otkriva izvor iz produkcije.

- Ponašale su se kao da su s lanca puštene! Isto popodne, poput alkoholičarki, udarile su po žestini u lobiju hotela, da bi im se u jednom momentu pridružio i tamnoputi mladić, gost hotela - rekao je on.

Izvor dodaje da su nastavili žurku u jednoj od soba.

- S obzirom na to da se nisu pojavile na doručku, ali ni na ručku, samo se da pretpostaviti koliko im je druženje utroje bilo dobro. Mora da su bile veoma iscrpljene od seksa - priča ovaj izvor.

Ni Stanija ni Aleksandra nisu htele da otkriju šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Ali slatko su se nasmejale.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo kazem

    8. maj 2012 | 14:09

    hhhhhhhh bolje da ste stavili sa deset crnaca, kad vec izmisljate...

  • volim

    8. maj 2012 | 14:15

    Pustite ove devojke da uživaju u mladom i veselom životu. Nek vas ISPUNJAVA sve ono što vas raduje, a vi što pratite svaki njihov korak ste iskompleksirane ličnosti, koje očigledno mnogo toga lepog nisu probali u svojim bednim životima.

  • nadja

    8. maj 2012 | 17:37

    ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA